Protokol Emniyetin Resepsiyonunda buluştu

Emniyet Teşkilatı’nın 168. kuruluş yıldönümü etkinliği kapsamında Muğla Emniyet Müdürlüğü resepsiyon verdi. Müdürlük binasında düzenlenen resepsiyona, Muğla Valisi Fatih Şahin, Muğla Belediye Başkanı Osman Gürün,...

Protokol Emniyetin Resepsiyonunda buluştu

Emniyet Teşkilatı’nın 168. kuruluş yıldönümü etkinliği kapsamında Muğla Emniyet Müdürlüğü resepsiyon verdi. Müdürlük binasında düzenlenen resepsiyona, Muğla Valisi Fatih Şahin, Muğla Belediye Başkanı Osman Gürün, Muğla Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Akbaş, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Mansur Harmandar, İl Emniyet Müdürü Ahmet Akbal, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ile çok sayıda polis, eşleri ile birlikte katıldı.

Ödüllerin ardından polis arabası figürü ile üzerinde mavi ve kırmızı ışıkları yanan yaş pasta gecenin en dikkat çekeni olurken yaş pastayı Muğla Valisi Fatih Şahin, eşi Ayşe Şahin ile İl Emniyet Müdürü Ahmet Akbal’ın eşi Nurten Akbal birlikte kesti.Tören’de hafta kapsamında düzenlenen kompozisyon, şiir ve resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödül ve plaketleri verildi.

Bu haber toplam 387 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.