Proje Mentor Toplantısı Gerçekleştirildi

COSME Programı dahilinde proje ortağı olan MUTSO çalışmalara başladı.Bu doğrultudaki ilk toplantı tarafların katılımı ile Ankara’da gerçekleşti.Avrupa Birliği (AB) Programı olan COSME Avrupa KOBİ ve İşletmelerin Rekabet...

Proje Mentor Toplantısı Gerçekleştirildi

COSME Programı dahilinde proje ortağı olan MUTSO çalışmalara başladı.Bu doğrultudaki ilk toplantı tarafların katılımı ile Ankara’da gerçekleşti.

Avrupa Birliği (AB) Programı olan COSME Avrupa KOBİ ve İşletmelerin Rekabet Edilebilirliğinin Arttırılması Programı dahilinde Avrupa İşletmeler Ağı Çağrısı gerçekleştirilmiş ve Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Proje Ortağı olarak görev almıştı. Proje kapsamında çalışmalar gerçekleştirilmeye devam ediyor. MUTSO 4 proje ortağı ile birlikte yürüttüğü proje dahilinde Ankara’da gerçekleştirilen toplantıda yer aldı.

Ankara’da ODTÜ Teknokent Tekmer’de 16 Mayıs Cuma günü gerçekleştirilen Proje Mentor Toplantısına, proje ortaklarından Antalya Ticaret ve Sanayi Odasını temsilen Ali Haydar Olcayto, Proje Koordinatörlüğünü yürüten KOSGEB Antalya Hizmet Müdürlüğünü temsilen Niyazi Gücenmez ve Emre Kurnaz, MUTSO’yu temsilen Elvan Kocagöz ve Burcu Öztürk katıldı.

Eski Avrupa Komisyonu çalışanı ve AB Uzmanı Bernard Delcourt’un danışmanlığında ve  KOSGEB Genel Merkezi KOBİ Uzmanı Uğurtan Sümer’in katılımıyla gerçekleşen toplantıda, çalışmaları süren projenin değerlendirilmesi yapıldı.

MUTSO Antalya’da

Ankara’da yapılan değerlendirmelerin ardından çalışmalarına hız veren MUTSO ve proje ortakları Antalya’da bir araya geldi. 21-22 Mayıs tarihlerinde Antalya’da gerçekleştirilen çalışmalar ile projenin yazım süreci tamamlanma aşamasına gelmiş oldu.

Projenin getirileri

MUTSO’nun KOBİ’lere yönelik olan bu projenin ortağı olması daha aktif hizmet verebilecek bir duruma gelmesini sağladı. KOBİ’lerin ihracat ağını genişletebileceği bu oluşumda MUTSO’nun ana ofislerden biri olması ile 2015’ten itibaren hizmete erişim kolaylaşmış olacak.

Bu haber toplam 85 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.