Prof. Dr. Cinaz: MHP yapmayacağı bir şeyi söz vermez

Milliyetçi Hareket Partisi’nin Yatağan Seçim İrtibat bürosu düzenlenen törenle açıldı. Törende konuşan, Yatağanlı aday Prof.Dr. Peyami Cinaz; “MHP yapamayacağı hiçbir şeyi söz vermez.  Ben çok koltuklara oturdum....

Prof. Dr. Cinaz: MHP yapmayacağı bir şeyi söz vermez

Milliyetçi Hareket Partisi’nin Yatağan Seçim İrtibat bürosu düzenlenen törenle açıldı. Törende konuşan, Yatağanlı aday Prof.Dr. Peyami Cinaz; “MHP yapamayacağı hiçbir şeyi söz vermez.  Ben çok koltuklara oturdum. Vekil olmak için değil, Muğla’ya hizmet için, aday oldum. Büyükşehir iptal edilecek mahalle olan Beldeler ve Köy Tüzel kişiliği yeniden eski statüsüne kavuşacak” dedi 

Milletvekili adayları ve çok sayıda partilinin hazır bulunduğu açılış Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. İlçe Başkanı Serkan Uzun’un açılış konuşmasından sonra, ilk olarak konuşan 2. Sıra Adayı Prof Dr. Peyami Cinaz; “Allah sonunda bana kendi memleketimde milletvekili adaylığı nasip etti. Bu güne kadar her aldığım görevde nasıl başarılı olduysam milletvekilliğinde de aynı başarıyı göstereceğim. Tek amacım var sizlere ayrım yapmadan hizmet etmek.

Daha önce başka partilere oy vermiş olabilirsiniz bu seçimde bana hemşeriniz olarak ödünç oy vermenizi istiyorum. MHP yapamayacağı hiçbir şeyi söz vermez. Ben çok koltuklara oturdum vekil olmak için değil, Muğla’ya hizmet için aday oldum. Büyükşehir iptal edilecek, mahalle olan Beldeler ve Köy Tüzel kişiliği yeniden eski statüsüne kavuşacak”diyerek partisinin seçim bildirgesinde bulunan ekonomik vaadlerini sıraladı.

Partiye katılanlara rozetlerinin takılmasından sonra söz alan 1. Sıra Adayı Dr. Mehmet Erdoğan da şu ifadeleri kullandı: “Evet 7 Haziran çok önemli çünkü AK Parti’nin ezberi bozuldu. Biz bol keseden atmıyoruz bu güne kadar hep ne söylediysek onu yaptık. Sınırlarımız yol geçen hanı oldu sadece buradan oluşan zarar 77 milyon. Tüketen değil üreten Türkiye yaratacağız. Vaad ettiğimiz her kuruşun karşılığı var. Düne kadar PKK İmralı Kandil ile birlikte olanlar seçim gelince Milliyetçiyiz diyorlar. Ülkenin 20 milyonu yapılan yardımlarla geçimini sağlıyor.”

Yapılan konuşmaların ardından seçim irtibat bürosunun açılışı yapıldı.

Bu haber toplam 95 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.