Piri Reis’ten coşkulu kutlama

Muğla’da 5 yıldır faaliyet gösteren ve her alanda örnek bir kurum olan Özel Piri Reis Eğitim kurumları  Eğitim ve Öğretime coşkulu bir şekilde başladı. Toplam 400 öğrenci ile 2014- 2015 Eğitim –Öğretim yılının...

Piri Reis’ten coşkulu kutlama

Muğla’da 5 yıldır faaliyet gösteren ve her alanda örnek bir kurum olan Özel Piri Reis Eğitim kurumları  Eğitim ve Öğretime coşkulu bir şekilde başladı. Toplam 400 öğrenci ile 2014- 2015 Eğitim –Öğretim yılının açılışını yapan Piri Reis Eğitim kurumları İlköğretim Haftası  etkinlikleri   hafta boyunca  gerek sınıflar düzeyinde gerekse okul genelinde çeşitli etkinliklerle  tüm hızıyla devam ediyor.

İlköğretim haftasının ilk günü açılış konuşmasını yapan   Özel Piri Reis Eğitim Kurumları Müdürü Ömer Doğan “her yıl eğitim-öğretim yılı başlangıcında olduğu gibi bu senede ilköğretim haftası, okulumuzun eğitim ve öğretime açıldığı ilk hafta da çeşitli oyunlar ve gösterilerle bir şenlik havasında kutlanmaktadır.Bu etkinliklerde emeği geçen bütün öğretmen ve öğrencilere teşekkür ediyorum  “ diyerek açılışı yaptı.

Okul Müdür Yardımcısı Ümit Tekin  “Özel Piri Reis Eğitim kurumları olarak öğrencilerimizin her alanda başarılı, sosyal , sportif anlamda beceriler kazanmış bireyler olmalarını hedefliyoruz.Bu sene bunu Teog sınavlarında da 8.sınıflarda 432 puan ortalamasıyla gösterdik  ve yine zirveyi bırakmadık.Bütün bu başarıların temelinde çocuklarımızın okulunu benimsemesi ve sevmesi yatıyor.Biz bu etkinliklerin öğrencilerimize çok katkı sağladığını gördük ve yıl boyuncuda bu etkinliklere devam edeceğiz ve yeni eğitim ve öğretim yılının tüm öğrencilerimize ,velilerimize vatanımıza ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum “dedi.

Bu haber toplam 48 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.