Piri Reis’te mezuniyet sevinci

Piri Reis Koleji 4’üncü dönem mezunlarını verdi. Öğrenim gören 47 öğrenci mezuniyet sevinci yaşadı.Törenin açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Nuri İleri, “ 4 yıldır Muğla  eğitimine önemli katkılar sağladıklarını...

Piri Reis’te mezuniyet sevinci

Piri Reis Koleji 4’üncü dönem mezunlarını verdi. Öğrenim gören 47 öğrenci mezuniyet sevinci yaşadı.

Törenin açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Nuri İleri, “ 4 yıldır Muğla  eğitimine önemli katkılar sağladıklarını belirterek, kolejin öğrenci merkezli eğitim anlayışıyla açıldığı günden bu güne kadar fedakâr ve çalışkan öğretmenler rehberliğinde birçok başarıya imza attığını belirtti. Okulumuz verdiği eğitim ve sosyal faaliyetleriyle Muğla’da isminden söz etmeye devam ettirecektir. Öğrencilerimizin akademik başarıları bizleri oldukça mutlu ediyor. Çocuklarımız geleceğe bırakacağımız en büyük mirasımız ve yetişmiş insanlardır. Onların başarılarının aldıkları değerler eğitimi ile taçlanması için uğraşıyoruz. Mezun olan öğrencilerimize de öğretim hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.

Programda, okul öğrencilerinin yıl içerisinde hazırlamış olduğu şiirler, skeçler, şarkılar ve çeşitli gösteriler yer aldı.

Programda ayrıca yine yıl içinde uluslar arası, ulusal, sanatsal ve sportif başarılardan kazanılan 91 madalya dolayı imza atan öğrenciler de ödüllendirildi. Programın sonunda mezun olan öğrencilere mezuniyet plaketleri takdim edildi.

Bu haber toplam 113 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.