Petorak: İlk hedefimize ulaştık

Profesyonel Basketbol Liglerindeki Muğla’nın tek temsilcisi Muğla Ormanspor’da ilk yarıyı lider bitirmenin keyfi yaşanıyor. Takımın tecrübeli antrenörü Ömer Petorak, hedeflerine adım adım ilerlediklerini belirterek, “ İlk...

Petorak: İlk hedefimize ulaştık

Profesyonel Basketbol Liglerindeki Muğla’nın tek temsilcisi Muğla Ormanspor’da ilk yarıyı lider bitirmenin keyfi yaşanıyor. Takımın tecrübeli antrenörü Ömer Petorak, hedeflerine adım adım ilerlediklerini belirterek, “ İlk hedefimize ulaştık. İkinci devre maçları öncesi takıma takviye yapmayı düşünüyoruz”dedi.

Haber Merkezi

Türkiye Erkekler Basketbol 3. Lig takımlarından Muğla Ormanspor oynadığı maçlar sonrası ikinci tura çıkmayı garantiledi. 2. Lig yolunda önemli adımlar atan Ormanspor’un milli Coach’u Ömer Petorak, takımın performansından memnun.

Grupta Tire, Manisa Belediye ve Pamukkale Üniversitesi gibi basketbola yatırım yapan, büyük bütçeler ile sezona giren takımların arasından maç fazlası ile liderliğe yükselen Muğla Ormanspor Coch’u Ömer Petorak, “Sezon başı kısıtlı bütçeyle yola çıktık. Her geçen gün hedefe emin adımlarla yürüyoruz. Grubumuz ligin en zor gruplarından birisi. Özellikle Manisa Belediye, Pamukkale Üniversitesi ve Tire'nin favori takımlar olarak gösteriliyordu. Tire ve Manisa Belediyeyi yendik. Muğla Orman Bölge Müdür Yardımcısı ve Kulüp başkanımız Vedat Dikici ve Orman İşletme Müdürümüz Ali Yapmış’ın destekleri ile kısa sürede önemli yol kat ettik. Genç ama potansiyeli olan oyuncularla lige başladık. Ligin henüz çok başındayız. İlk hedefimiz tamamlandı. Adım adım hedefimize doğru ilerliyoruz. Sıradaki hedefimiz ikinci turdan çıkmak ve ikinci tur için takımda bazı değişiklikler ve takviyeler yapacağız” dedi.

Bu haber toplam 54 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.