Pedallar 100. Yıl için basılacak

Vali Yardımcısı Mestan Yayman başkanlığında Kulüpler Arası Puanlı Bisiklet Yol Yarışması ile ilgili Valilik 75. Yıl Toplantı Salonunda toplantı yapıldı.Toplantıya Muğla Belediyesi Başkanlığı, İl Jandarma Komutanlığı,...

Pedallar 100. Yıl için basılacak

Vali Yardımcısı Mestan Yayman başkanlığında Kulüpler Arası Puanlı Bisiklet Yol Yarışması ile ilgili Valilik 75. Yıl Toplantı Salonunda toplantı yapıldı.

Toplantıya Muğla Belediyesi Başkanlığı, İl Jandarma Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Sağlık İl Müdürlüğü, İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği, Karayolları Şube Müdürlüğü ve temsilcileri katıldı.

Toplantıda, büyükler, gençler ve masterlar kategorisinde düzenlenen 100. Yıl Muğla Yol Yarışlarının 16-17 Mart 2013 tarihlerinde yapılacağı açıklandı. Yarışma için belirlenen parkurların incelendiği toplantıda, yol bakımları, gerekli onarım ve temizliğin yapılması, yol çizim ve işaretlemelerin düzenlenmesi, Sağlık İl Müdürlüğüne bağlı motorlu ekiplerin, ambulansın yarışma boyunca hazırda bulunması, Trafik Müdürlüğüne bağlı motosikletli ve araçlı ekiplerin yarışmalarda bulunması gibi konular konuşuldu.

Büyükler Kategorisinde yarışacak sporcular yarışa 16 Mart 2013 Cumartesi günü saat 09.00’da başlayacak ve 121 km.lik bir mesafeyi kat edeceklerdir. Aynı gün Gençler Kategorisinde yarışacak sporcular ise  94 km.lik yarışa 12.30’da başlayacaklar. Masterlar Kategorisi için start 15.00’de verilecek, yarışmacılar 53 km.de mücadele edecekler.

Bu haber toplam 131 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.