Pazarcılar Saatcı’nın yanında

Geçtiğimiz günlerde yapılan Sabit Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Odası seçimini kazanan Adem Hıra ve beraberinde ki yönetim kurulu, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya ziyarette bulundu. Samimi ortamda geçen ziyarette Başkan...

Pazarcılar Saatcı’nın yanında

Geçtiğimiz günlerde yapılan Sabit Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Odası seçimini kazanan Adem Hıra ve beraberinde ki yönetim kurulu, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya ziyarette bulundu. Samimi ortamda geçen ziyarette Başkan Saatcı, Adem Hıra ve yönetim kuruluna başarılar diledi. Oda Başkanı Adem Hıra ise, Başkan Saatcı’ya vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ederken, 30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde Saatcı’nın yanında olacaklarını ve destekleyeceklerini dile getirdi.

Esnaflara daha iyi bir hizmetin verilebilmesi için çalışmaların devam edeceğini belirten Sabit Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Odası Başkanı Adem Hıra, “Kısa süre önce gerçekleşen genel kurulda bu bir demokrasi yarışıdır dedik, aday olduk. Esnaflarımızın büyük bir teveccühüyle de seçimleri yönetim kurulu arkadaşlarımız ile beraber kazandık. Bu vesile ile akabinde Kaymakamımız ve Belediye Başkanımızı ziyaret etmek istedik. Bugüne kısmetmiş. Başkanımız da sağ olsun bizi bugün kabul etti, onurlandırdı. Ben esnaflarım adına kendisine teşekkür ediyorum. Biz geçmişten bugüne başkanımızın da dediği gibi belediyemiz ile birlikte iyi diyaloglar içerisinde çalışmalarımız oldu. İnşallah bundan sonra da aynı diyaloglar, aynı sevgi saygı çerçevesi içerisinde beraber istişare ederekten esnaflarımıza daha iyi şeyler kazandırabiliriz. Bunların çalışmalarını hep birlikte yapacağız. Saatcı’yı gönülden destekliyoruz.” dedi.

“Pazarcılarımızın her zaman yanındayız”

Pazarcı esnafının şimdiye kadar tüm taleplerine karşılık verdiklerini belirten Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ise, “Pazarcılar Odamız seçim yapmıştı. Seçime biz de katılmıştık. Seçim sonucunda yeni yönetim kurulu oluştu. Geçen hafta bize ziyarete gelmek istemişlerdi. Ankara ziyaretimiz vardı, biraz yoğunduk. Kardeşlerimde kendi rızkları için tezgâh açmak zorundalar. O yüzden belirli günleri dolu oluyor. Bir türlü denk gelememiştik. Bugüne kısmetmiş. Sayın Başkan başta olmak üzere yönetim kurulu arkadaşlarımı canı gönülden tebrik ediyorum. Ciddi bir oy oranıyla seçildiler. Bir oyla da seçilen seçim seçimdir ama gerçekten kitlenin, üye arkadaşlarımızın büyük teveccühü ile seçim kazandılar. Kurulduğu günden itibaren, dernekleşmeden bugüne kadar geldiği sürece baktığımız zaman özellikle odamızın her safhasında belediye ile iş birliği içerisinde hareket ettiğini görüyoruz. Bundan sonrada bu böyle olacak. Çünkü pazar kuran arkadaşlarımız bizim için özel insanlar. Onlara sahiplenilmesi gerektiğini düşünüyoruz. Şimdiye kadar da ne dedilerse yerine getirmeye çalıştık. Şimdiden sonra da aynısı olacak. Ben bu kardeşlerimin nezdinde tüm pazarcı esnafımıza bol bereketli günler temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 92 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.