Palaska Trabzon’a gidiyor

Türkiye genelinde birçok turnuvadan başarılı sonuçlar alarak adından sıkça söz ettiren Muğla Tenis Kulübü sporcusu Lara Palaska, 28 Ocak 2013 tarihinde Muğla’yı temsil etmek için Trabzon’da gidiyor. 14 Yaş Kış Kupasında...

Palaska Trabzon’a gidiyor

Türkiye genelinde birçok turnuvadan başarılı sonuçlar alarak adından sıkça söz ettiren Muğla Tenis Kulübü sporcusu Lara Palaska, 28 Ocak 2013 tarihinde Muğla’yı temsil etmek için Trabzon’da gidiyor. 14 Yaş Kış Kupasında Muğla’yı temsil edecek olan Palaska, Trabzon’dan birincilik kupası ile döneceğini söyledi.

Türkiye Tenis Federasyonu faaliyet programında yer alan 28 Ocak 2013 Tarihinde Trabzon ilinde düzenlenecek olan 14 Yaş Kış Kupasına Muğla Tenis Kulübü oyuncusu 12 yaşındaki Lara Palaska’da katılıyor. 6 yıldır Muğla Tenis Kulübünün alt yapısında yetişen Palaska, Trabzon’da, Muğla’yı temsil edecek. İstanbul, Ankara, İzmir, Bartın, Kocaeli gibi birçok il’den ismini kanıtlamış 32 sporcu ile karşılaşacak olan Lara Palaska, “Rakiplerimi benden büyük kişiler olacak ama ben kendime güveniyorum. Muğla’yı Trabzon’da en iyi şekilde temsil edip buraya birincilik kupası ile döneceğim” dedi.

Kış Kupasında maçlar eleme usulü ile oynanacak olduğunu belirten Muğla Tenis Kulübü Başkanı Seyhan Heb, “Sporcumuz Türkiye genelinde birçok başarıya imza attı. Düzenlenen 14 Yaş Kış Kupasından da başarı ile dönecek. Eleme usulü ile yapılacak olan turnuva’da sporcumuz kendisinden yaş olarak büyük rakipleri ile mücadele edecek. Ayrıca Muğla’daki başta bürokratlar olmak üzere Muğlalıları maddi ve manevi olarak destek vereceklerine inanıyorum” dedi.

Bu haber toplam 63 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.