Öztürk, vatandaşların sorunlarını dinledi

AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, Milas’ta vatandaşların sorunlarını dinlemek için yaptığı toplantıda Milas Belediyesini eleştirdi. Öztürk; “Doğru yaptığı işleri destekliyoruz ama Milas halkının haksızlığa...

Öztürk, vatandaşların sorunlarını dinledi

AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, Milas’ta vatandaşların sorunlarını dinlemek için yaptığı toplantıda Milas Belediyesini eleştirdi. Öztürk; “Doğru yaptığı işleri destekliyoruz ama Milas halkının haksızlığa uğradığını düşünüyorum” dedi.

AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, Milas’ta “Halk Günü” etkinliği kapsamında vatandaşlarla bir araya geldi. İlk kez düzenlenen etkinlikte, mahalle muhtarları ve vatandaşlar sorunlarına yerinde çözüm bulabilmek için taleplerini Öztürk’e iletti.

Toplantı öncesi, AK Parti Milas Belediye Meclis Üyesi Hürol Önder’in Milas Belediyesinin mali durumuna ilişkin eleştirilerinin ardından oluşan gündeme katkı sağlamak amacıyla açıklama yapan Öztürk, “Milas, 15-20 yıl önce neyse şimdi de o. Eser namına hiçbir şey görünmüyor. İnşallah Milas daha iyi eserlere kavuşur. Kimin yaptığı önemli değil. Belediye yaparsa da hükümetimizin eserlerine destek veririz” dedi.

İlk kez düzenledikleri etkinlik kapsamında vatandaşlarla bir araya geldiğini aktaran Öztürk; “Milas’ta ilk defa bir halk günü yapacağız. Vatandaşlarımızın problemlerini bire bir not alacağız. Çözebileceğimizi burada çözeceğiz, çözemediğimizi Ankara’ya taşıyacağız” diye konuştu.

Salt muhalefet endişesiyle eleştirel yaklaşmadıklarını, yapılanların ortaya koyulması adına açıklayıcı olmak gerektiğini ifade eden Öztürk açıklamasında, “Milas’ın hakkını hukukunu elimizden geldiğince korumaya çalışıyoruz. Yaşanabilir bir kent olması için elimizden gelen ne varsa, tüm güçlerle beraber faydalı işler yapmaya çalışıyoruz. Bütçe geliri, bütçe giderinde 65 milyonluk bütçesine rağmen 79 milyon gideri var. 1 yıl içinde 13 milyon 500 bin lira açık verilmiş. Tüm ilçelerimizde yapılanları ortaya koymamız lazım. Salt muhalefet yapalım diye bu işin peşinden gitmiyoruz. Yaptığı doğru işlere her zaman destek olacağız. Bunu hep söyledik. Partisine bakmadan destek vereceğiz. Belediyeler de halk için, halkın refahı için var. Doğru yaptıkları şeyleri anlatırken de gocunmayız” dedi.

“Kim yaparsa destek veririz”

Milas’ın genel görünüşüne ilişkin örneğini “15-20 yıl önce neyse o” diyerek veren Öztürk, “Amerika’nın da bütçe açığı var ama önemli olan hizmet noktasında ortaya eser koyabilmek. Baktığınız zaman ben Milas halkının haksızlığa uğradığını düşünüyorum. Milas, 15-20 yıl önce neyse şimdi de o. Eser namına hiçbir şey görünmüyor. İnşallah Milas daha iyi eserlere kavuşur. Kimin yaptığı önemli değil. Belediye yaparsa da hükümetimizin eserlerine destek veririz. Biz siyasetçilerin tek amacı salt muhalefet değil, hizmet üretmek. Bizim görevimiz, vatandaşlarımızın sorunlarını çözebilmek, derdiyle dertlenebilmek” diye konuştu.

Son anketlerde AK Parti’nin Muğla genelindeki oylarında artış ölçüldüğünü ve bunun devam etmesini arzuladıklarını aktaran Öztürk, açıklamasını şöyle tamamladı: “Muğla’da 1 Kasım seçimlerinden sonra partimizin oyları sürekli artıyor. O ivme devam ediyor. Bir ankette 35 bulduk. Başka bir ankette CHP’yle aramızdaki farkın ciddi anlamda azaldığını gördük. Bu tempoyu devam ettirir, sizler teşkilat mensubu kardeşlerim olarak vatandaşın derdini doğru anlar, doğru iletirseniz, biz de vatandaşın sorununu samimiyetle, gündemini kendi gündemi gibi benimseyip siyasi çalışmalar yaparsak günün birinde başka partiye yüzde 50-60 oy veren Milas halkı gün gelecek AK Parti’ye de o şansı tanıyacak. Oy, kimsenin tekelinde değil. 7 Haziran-1 Kasım arası sadece Muğla’da 5 puan fark etti. Türkiye’de 9,5 puan fark etti. 5-6 ay gibi kısa süre içinde vatandaş 9,5 puanlık yer değiştiriyor. En son taşeron yasası bile beklentilerin üzerine çıkarak 700 bin kardeşimizin geleceğine güvence sundu. Ne söylediysek seçimden önce yerine getirdik. Sayın başbakanımıza, bakanımıza teşekkür ediyorum. Böyle bir partinin temsilcisi olarak görev yapmaktan da gurur duyuyorum”

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Sarban da toplantıya katılarak, Öztürk’e Ankara ziyaretinde Başbakan Ahmet Davutoğlu’yla görüşme şansı buldukları ve taleplerini ilettikleri için teşekkürlerini bildirdi.

AK Parti Milas Teşkilatı Yönetim Kurulu Başkanı Levent Akyer de, ilk kez böylesi bir etkinlik düzenlediğini belirterek, Öztürk’e teşekkür etti. Akyer, konuşmasında Milas’ta devam eden ve planlanan yatırımların sürecine ilişkin bilgi verdi.

Öztürk, daha sonra yaklaşık 5 saat boyunca vatandaşların talebini dinledi.

Bu haber toplam 72 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.