Öztürk, hastane inşaatını inceledi

AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, inşaat aşamasındaki Ortaca Devlet Hastanesinde incelemelerde bulundu.AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, Muğla Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Rıza Murat Himoğlu, AK Parti...

Öztürk, hastane inşaatını inceledi

AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, inşaat aşamasındaki Ortaca Devlet Hastanesinde incelemelerde bulundu.

AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, Muğla Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Rıza Murat Himoğlu, AK Parti Ortaca İlçe Başkanı Yavuz Kırmızı ve beraberindeki heyet ile birlikte yapımı devam eden Ortaca Devlet Hastanesinde incelemelerde bulundu.

Firma yetkililerinden hastane inşaatı hakkında bilgi alan AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, sağlık alanında yapılan yatırımlar ile Muğla’lı vatandaşların tedavi için il dışına gitmelerine gerek kalmadığını dile getirdi.

Hasta odalarındaki konforun ülkenin geldiği seviyeyi göstermesi açısından önemli olduğunu belirten Öztürk, hastanenin en kısa sürede tamamlanarak hizmete açılması için gerekli çalışmaların devam ettiğini ifade etti.

Ortaca Devlet Hastanesinin inşaatının son sürat devam ettiğini söyleyen Muğla Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Rıza Murat Himoğlu ise, "Bölgemizin ihtiyacı olan fiziki kapasitesi yenilenmiş hastanelerin bir tanesi daha Ortaca’da tamamlanacak, yaz aylarında yeni hastanemizde hizmet vermek istiyoruz. En büyük problemlerimizden birisi olan fiziki şartların yenilenmesi için destek veren herkese teşekkür ediyoruz. Muğla’da bu sene içerisinde Eğitim Araştırma Hastanesi, Ortaca Devlet Hastanesi, Datça Devlet Hastanesi ve Muğla Merkezinde Ağız Diş Sağlığı polikliniği yenilenecek’’ diye konuştu.

Bu haber toplam 94 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.