Özlem’in ardından gözyaşı seli

Fethiye’de annesi ile sabah yürüyüşü sırasında karşıdan karşıya geçerken bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybeden liseli Özlem Zorlu’nun sınıfında zor anlar yaşandı.Fethiye Şefika Pekin Anadolu Kız Meslek Lisesi...

Özlem’in ardından gözyaşı seli

Fethiye’de annesi ile sabah yürüyüşü sırasında karşıdan karşıya geçerken bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybeden liseli Özlem Zorlu’nun sınıfında zor anlar yaşandı.

Fethiye Şefika Pekin Anadolu Kız Meslek Lisesi Yiyecek İçecek Hizmetleri Gıda Bölümü'nde okuyan 10-C sınıfı öğrencileri 15 yaşında trafik kazasında yaşamını yitiren Özlem Zorlu’nun sırasına çiçekler bırakarak gözyaşı dökerken genç kızın ağabeyleri Aydın ve Sergen Zorlu’da aynı sıraya birer buket çiçek bıraktı.

Annesi İklime Zorlu ile çıktığı sabah yürüyüşü sırasında Karagedik Mahallesi Osman Kaya Bulvarı’nda karşıdan karşıya geçerken 19 yaşındaki Halim Koyuncu’nun kullandığı 48 FB 420 plakalı otomobilin çarpması sonucu annesinin gözü önünde hayatını kaybeden Özlem Zorlu’nun arkadaşları 10-C sınıfına geldiklerinde hıçkırıklara boğuldu. 10-C sınıfından tüm okula yayılan matem havası sırasında bazı öğrenciler baygınlık geçirdi. Okul Müdürü Yıldız Özeren ve bazı öğretmenler acılı aileyi ziyaret ederken, Özlem Zorlu’nun ağabeyleri Aydın ve Sergen Zorlu da ellerinde çiçekle sınıfa girip kardeşlerinin sırasına çiçek bırakınca arkadaşları gözyaşlarına hakim olmadı.

10-C sınıfı öğrencilerinden Canan Kartal ve Sümeyra Koyuncu, “Çok üzgünüz. O iyi bir arkadaştı. Olayı duyunca inanamadık. Şaka zannettik. Sanal ortamda arkadaşlar birbirleriyle haberi paylaşınca olayın gerçek olduğunu anladık. Çok üzgünüz en son Cuma günü törende vedalaşıp ayrılmıştık” dediler.

Öğretmen Müzeyyen Tuna ise, hem yayaların, hem sürücülerin karşısındakileri düşünerek hareket etmelerini isteyerek, “Özlem bizim Karagözlü, güler yüzlü kızımızdı” diye konuştu.

Bu haber toplam 61 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.