Özgür Kullukçu, Fethiye CHP İlçe Başkanı

Fethiye Belediyesi Kültür Merkezinde yapılan olağanüstü kongrede iki liste yarıştı.Divan başkanlığını Muğla Milletvekili Nurettin Demirin yaptığı kongrede Avukat Ali Özgür Kullukçu ile inşaat mühendisi Melek Gözde Hoşafçı...

Özgür Kullukçu, Fethiye CHP İlçe Başkanı

Fethiye Belediyesi Kültür Merkezinde yapılan olağanüstü kongrede iki liste yarıştı.Divan başkanlığını Muğla Milletvekili Nurettin Demirin yaptığı kongrede Avukat Ali Özgür Kullukçu ile inşaat mühendisi Melek Gözde Hoşafçı birlikte yarıştı.258 delegenin bulunduğu Fethiye CHP İlçe teşkilatının olağanüstü kongresini CHP Muğla milletvekili Ömer Süha Aldan, İl başkanı Mustafa Öztürk, eski milletvekilleri, belediye başkanları ve delegelerde izledi.

CHP Fethiye İlçe Teşkilatının olağanüstü kongresinde başkan adayı Melek Gözde Hoşafçının yönetim kurulu üyeleri tek tek tanıtılırken, Hoşafçı parti disiplinini hatırlatan net mesajlar veren bir konuşma yaptı. CHP'de görev yaptığı dönemde ben olmadık biz olduk diyen Melek Gözde Hoşafçı, "Biz umudumuzu şahıslara değil CHP'nin altı oku ve Atatürk devrimlerine bağladık. İcazet ile iş yapmayacağımıza toplumun her kesimine ulaşacağımıza, gençleri ve kadınları daha fazla yönetime katacağımıza CHP'nin iktidar olması için tüm enerjimizi kullanacağımıza söz veriyorum" dedi.

"Zaman CHP için birlik zamanı"

Listesini tanıtan CHP Fethiye ilçe başkan adayı Ali Özgür Kullukçuda Türkiye’nin geçmişinde CHP'nin var olduğunu, geleceğinde de var olacağını söyledi. Kullukçu, Cumhurbaşkanlığı seçimlerini hatırlatıp ; “Mutabakat aday gösterilen adayımızın yanında olmalıyız. Her ne kadar içimizde çeşitli nedenlerle karşı çıkanlar olsa da CHP disiplini içinde mutabakat adayımızı desteklemeyiz. Kongrenin hemen ardından AKP'nin mağduriyet edebiyatını aslında zulmeden olduğunu her kesime anlatmalıyız. Zaman CHP'de birlik beraberlik zamandır. CHP’yi daha ileriye taşımak için sinerji yaratıp birlik oluşturduk. Güçlü ne yaptığının farkında bir kadro var. Kişilere bağlı bir siyasetten uzak CHP ilkeleri doğrultusunda bir anlayışın içindeyiz. Kendi ihtiraslarına partiyi kullandırmayan olacağız. Denetime açık ve şeffaf bir yönetim oluşturacağız. Alanların ve halkın partisi olacağız. Perde arkasından yönetilen bir ilçe yönetimi olmayacağız.” Diye konuştu.

Konuşmaların ve gündem maddelerinin ardından seçimlere geçildi. Oy kullanımı sonrası Avukat Ali Özgür Kullukçu140 oy alırken, Melek Gözde Hoşafçıda 95 oy aldı. 4 oyda geçersiz çıktı.

CHP Fethiye İlçe Başkanı seçilen Ali Özgür Kullukçunun 16 kişilik CHP Fethiye İlçe yönetim kurulu listesinde şu isimler bulunuyor: Oğuz Bolelli, Taner Boz, Hüseyin Dede Nazım Demirci, Öner Demirci, Necmiye Çağla Düzenli, Ali Gönen, Münevver Günay, Hasan Gürhan, İbrahim Yetkin Kara, Ali İhsan Karagöz, Orhan Karataş, Veli Pabuşcu, Fatih Ugan, Ulaş Yavuz Ve Ümit Yılmaz.

Bu haber toplam 193 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.