Özel Eğitim’den yıl sonu etkinliği

Muğla Özel Eğitim Uygulama Okulu ve Özel İş Eğitim Merkezi yılsonu veli-öğrenci sergi ve konseri düzenlendi. Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılan sergi ve konser büyük beğeniyle izlendi.Özel eğitim gerektiren...

Özel Eğitim’den yıl sonu etkinliği

Muğla Özel Eğitim Uygulama Okulu ve Özel İş Eğitim Merkezi yılsonu veli-öğrenci sergi ve konseri düzenlendi. Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılan sergi ve konser büyük beğeniyle izlendi.

Özel eğitim gerektiren bireylerin eğitim ihtiyaçlarını karşılamak için özel olarak yetiştirilmiş personel, geliştirilmiş eğitim programları ve yöntemleri ile onların özür ve özelliklerine uygun ortamlarda eğitimin sürdürüldüğü Muğla’nın tek özel eğitim okulu olan Özel Eğitim Uygulama Okulu’nun yılsonu programı büyük takdir topladı.

Özel eğitim öğrencilerinin müzikli dans, oyun ve tiyatro gösterileri, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün “Eğitimde feda edilecek fert yoktur.” sözünü bir kez daha doğruladı. Engelli öğrenciler, ortaya koydukları performanslarla engelin bireylerde değil, sadece beyinlerde olduğunu gösterdiler.

Programda slayt gösterisi, Ördek Dansı gösterisi, Çanakkale ve Kelebek gösterilerinin yanı sıra ritim grubunun sunumu yer aldı. Ayrıca velilerden oluşan sanat müziği korosu müzik öğretmeni Aslı Kara yönetiminde “Eskimeyen Şarkıları” seslendirdi. Engelli öğrencilerin annelerinin sanat müziği ziyafeti profesyonelleri aratmadı. Program kurs sertifikalarının verilmesi ve serginin gezilmesi ile son buldu.

Bu haber toplam 89 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.