ÖZDEN ULUYOL GÜZELLİK MERKEZİ HİZMETE AÇILDI

Muğla’nın Menteşe ilçesinde, Özden Uluyol işletmeciliğindeki Güzellik Merkezi “Yaşam Enerjiniz” sloganıyla hizmete açıldı.SİNEM KARAKAYAMuğla’nın Menteşe ilçesi Şeyh Mahallesi Koca Mustafa Efendi Caddesi üzerinde,...

ÖZDEN ULUYOL GÜZELLİK MERKEZİ HİZMETE AÇILDI

Muğla’nın Menteşe ilçesinde, Özden Uluyol işletmeciliğindeki Güzellik Merkezi “Yaşam Enerjiniz” sloganıyla hizmete açıldı.

SİNEM KARAKAYA

Muğla’nın Menteşe ilçesi Şeyh Mahallesi Koca Mustafa Efendi Caddesi üzerinde, Özden Uluyol işletmeciliğinde hizmet verecek olan Güzellik Merkezi, düzenlenen törenle açıldı.

Açılışa; Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Muğla Ticaret İl Müdürü Gülşah Yalçınkaya, Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Koray Özcan, AK Parti Muğla İl Kadın Kolları Başkanı, Yeşilay Muğla Şube Başkanı Ebru Uyan, MUTSO Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Mehtap Şeniz Çahan, Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Süleyman Akbulut ve vatandaşlar katıldı.

Açılış kurdelesini kesen Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, “Özden Uluyol işletmeciliğinde hizmet hayatına başlayan güzellik merkezinin açılışını gerçekleştirdik. Menteşemize hayırlı olsun, bol kazançlar diliyorum” dedi.

Kurdele kesiminin ardından davetlilere Güzellik Merkezi gezdirildi.

Güzellik Merkezi hakkında bilgi veren Özden Uluyol, “Hizmetlerimiz arasında Lazer, diyot lazer var. Bu bölgede yeni gelmiş bir cihaz. Yine bu bölgede olmayan kod plazma ile hizmet vereceğiz. G5 selilüt ve ödem tedavisi var. Hidrafasiyal, tamamen cildin sıkılaşması bazında cilt bakım işlemleri ve onun dışında gıdı inceltme gibi işlemler yapıyoruz. Kalıcı makyaj, protez tırnak yapıyoruz. Gözenek ve leke tedavilerinde dermapen uygulamaları yapıyoruz. Burada önemli olan kişinin ihtiyacı olanı kişiyi uygulamak. Maliyet olarak İzmir’i baz alarak, daha çok insana ulaşabilme adına, kadın istihdamını sağlamak ve öğrenci yetiştirmeyi hedefleyerek başladık bu işe. Muğlalıların güzelleşmesi için bekliyorum” diye konuştu.

Bu haber toplam 948 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.