Özcan Deniz nazara gelmiş

Bodrum ilçesinde büyük bir alışveriş merkezinde halkla beraber 'Evim Sensin' filmini izleyen Özcan Deniz, nazara geldiğini söyledi.Yapımcılığını Avşar Film ve DNZ Film'in üstlendiği ‘Evim Sensin’ özel gösterimi için...

Özcan Deniz nazara gelmiş

Bodrum ilçesinde büyük bir alışveriş merkezinde halkla beraber 'Evim Sensin' filmini izleyen Özcan Deniz, nazara geldiğini söyledi.

Yapımcılığını Avşar Film ve DNZ Film'in üstlendiği ‘Evim Sensin’ özel gösterimi için Özcan Deniz, Bodrum'da izleyiciler ile buluştu. Midtown Alışveriş Merkezi’nde bulunan Cinemaximum sinemalarında gerçekleşen özel gösterime izleyiciler büyük ilgi gösterdi.

Yerel ve ulusal basın temsilcilerinin katılımı ile başlayan kokteyl, Özcan Deniz'in izleyiciler ve basın mensupları ile seyrettiği film gösteriminin ardından yapılan basın toplantısında Özcan Deniz, Ercan Deniz ve Avşar Film yapımcıları sorulara yanıt verdi.

Filmi izlemek için sinema salonuna geçen Özcan Deniz seyircilere gözlük takışımın sebebi artistlik değil Gözümün rahatsız olduğundandır. Filmi nedeni ile nazara geldik”ifadelerini kullandı.

Filmi izledikten sonra gazetecilerin sorularını yanıtlayan ünlü sanatçı Deniz, “Gözüm birkaç gündür bandajlıydı. Bugün açmam lazımdı ama buraya gelmek için böyle bir formül bulduk. Gözlükle geldik. Nazara geldik, iki gözde mikrop kaptığı için sulanıyor. Bu ışıklara çok hassas şu anda gözlerim. Yapacak bir şey yok zaten. Bodrum artık kışında yaşayan bir şehre dönüşmüş. Burası yaşayan bir şehir olduğu için sinemaları, tiyatro ve diğer kış konserleri ile de önümüzdeki senelerde sanki yazı aratmayacak şekilde çalışan bir şehre dönüşecek. Böyle görünüyor yeminler olsun mikrop kaptı” ifadelerini kulandı.

Gazetecilerin Yönetmenlik mi oyunculuk mu daha zor sorusuna ise Özcan Deniz “İkisi de zor. Şöyle söyleyeyim size hem yönetmek hem oynamakta zor ikisini aynı anda yapmak daha zor. Bir şeyi var etmek, seyircinin beğenisine sunmak hem çok heyecanlı, hem çok zor. Sinema zor bir sanat. Allah nazardan saklasın şu an çok iyi gidiyor hala birinci sırada yer alıyoruz. İşte onun nazarı değdi, göze geldik. Bizim filmimiz daha çok Türk halkının tercih edeceği türden bir film”dedi.

Bu haber toplam 186 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.