ORTAKÖYSPOR’DAN SERT AÇIKLAMA

Muğla 1. Amatör kümenin iddialı takımlarından Ortaköyspor yaptığı basın açıklamasında aynı zamanda Marmaris Belediye Başkan Yardımcısı olan, İl Hakem Kurulu Başkanı Ali Zağlı’yı hakem atamalarında taraf olmakla suçladı.Ortaköyspor...

ORTAKÖYSPOR’DAN SERT AÇIKLAMA

Muğla 1. Amatör kümenin iddialı takımlarından Ortaköyspor yaptığı basın açıklamasında aynı zamanda Marmaris Belediye Başkan Yardımcısı olan, İl Hakem Kurulu Başkanı Ali Zağlı’yı hakem atamalarında taraf olmakla suçladı.

Ortaköyspor Yönetim Kurulu Ali Zağlı hakkında yaptığı basın açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

“06.12.2021 Tarihinde Marmaris’te yerel yayın yapan TEM TV’de Temel Irmak’la gündem programında İl hakem kurulu başkanı ayrıca Marmaris belediye başkan yardımcısı Ali Zağlı’nın ‘Marmaris belediye spor maçlarına tecrübeli hakemler gönderiyoruz ve bu konuda çok dikkat ediyoruz’ söylemi ve özellikle Marmaris belediye sporla yapmış olduğumuz maçlarımızda kötü niyetli hakem yönetimleri bu açıklamayı yapma gereğini ortaya koymuştur. Bu açıklama neticesinde rakibimiz olan Marmaris belediye spor takımının kollanarak bir üst lige çıkarılmak istendiğini ayrıca sezon başından itibaren maçlarımızda yaşanılan yanlış hakem kararlarının sebebi olarak da il hakem kurulu başkanı iken Marmaris belediye başkanlığı görevini de sürdüren Ali Zağlı’yı görmekteyiz. Bizler Ortaköy ve Yerkesik spor kulüpleri olarak herkesin malumu olan bu zorlu dönemlerde gemilerimizi bin bir zorlukla yürütmeye çalışıyor iken karşımızda Amatör ruha, vicdana ve iş ahlakına yakışmayan bu tür durumların ortadan kaldırılarak adil bir ortamda şampiyonluk mücadelesi vermek istiyoruz. Şartların eşit olduğu, iyi oynayanın kazandığı ve hakem etkisinin olmadığı ortamlarda yarışmak isteğimizin de dikkate alınarak bundan sonraki süreçlerde daha aklıselim davranılacağına olan inancımızı da korumak istiyoruz. Tüm spor kamuoyunu ilgilendiren bu konularda ‘Ola ki bu devran böyle dönmeye devam edecek’ denirse de hakkımızı en üst mercilere ve gücümüzün yettiğince arayacağımızdan da kimsenin şüphesi olmasın.  Mevcut İl hakem kurulu başkanı ve Belediye başkan yardımcısı Ali Zağlı’yı ve Hakem kardeşlerimizi dişimizden tırnağımızdan artırdığımız emeğimize saygı duymaya daha adil yönetimler sergilemeye davet ediyoruz.”

Bu haber toplam 102 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.