ORTAKÖYSPOR FUTBOL DÜNYASINA RENK KATIYOR…

İlimizde çok kısa bir süre önce kurulan ve kısa zamanda büyük başarılara imza atan Ortaköyspor bu aralar yaptığı transferler ve yönetimiyle spor dünyasında en çok konuşulan kulüpler arasında.Geçtiğimiz aylarda Kulüp Başkanlığına...

ORTAKÖYSPOR FUTBOL DÜNYASINA RENK KATIYOR…

İlimizde çok kısa bir süre önce kurulan ve kısa zamanda büyük başarılara imza atan Ortaköyspor bu aralar yaptığı transferler ve yönetimiyle spor dünyasında en çok konuşulan kulüpler arasında.

Geçtiğimiz aylarda Kulüp Başkanlığına Süpüroğlu Restoran İşletmecisi Hüseyin Uçar’ın seçildiği Ortaköyspor’un yönetim kurulu da şampiyonlar ligi gibi. Sporu özellikle futbolu çok seven ve iyi bilen Başkan Hüseyin Uçar çok iyi bir yönetim oluşturmuş.

Kurulduktan sonra 2. Amatör’de şampiyon olan kulüp diğer yıl 1. Amatör de ise şampiyonluğu kıl payı kaçıran taraf oldu. Bu sezon ise yaptığı flaş transferlerle 1. Amatörün en büyük şampiyon adaylarından.

Transfer politikasında çok iyi bir yol izleyen Ortaköyspor çoğu lig tecrübesi olan önemli futbolcuları bünyesine kattı. Bu futbolcular arasında profesyonel liglerde mücadele eden isimler bile yer alıyor.

Gelelim Ortaköyspor teknik kadrosuna. Ortaköyspor Teknik Sorumluluğa Muğlaspor’un unutulmaz takım kaptanlarından Sevgili Fatih Arslan’ı getirerek çok doğru bir hamle yaptı. Fatih Hoca gerek kişiliği gerekse de sporculuğu ile her zaman örnek bir isim olmuştu. Fatih Hoca’nın teknik kadrosunda Antrenör olarak ise Gökhan Göncü ile Müslüm Kıyanç yer alıyor.

Bugüne kadar 24 futbolcuyu kadrosuna kazandıran Ortaköyspor ligin ilk maçında 30 Ekim Cumartesi günü kendi sahasında Yerkesikspor’u konuk edecek. Saat 14.00’da oynanacak olan maçta sahanın taraftarlar tarafından doldurulacağı inancındayım.

Kulüp Başkanı Hüseyin Uçar ve yönetim kurulunun hedefleri çok büyük. Temennim en kısa sürede hedefledikleri şampiyonluklara ve büyük başarılara imza atmaları. Bu arada spor dünyasına kattıkları güzellikler için Sayın Başkan Uçar ve yönetimini tebrik ediyorum. Bir başka tebrik te takımı yalnız bırakmayan ve ailecek maçlara desteklemeye gelen Ortaköy Halkına. Umarım her şey gönüllerince olur. Kalın sağlıcakla…

Bu haber toplam 132 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.