Ortaca ve Datça kaymakamları atandı

Son çıkan Mülki İdare Aminleri ataması kararnamesi ile Ortaca ve Datça kaymakamlarının atamaları da yapıldı.Kararnameye göre; Ortaca ilçesi Kaymakamı Hüseyin Yılmaz, Gaziantep Vali Yardımcılığına atandı. 9 Eylül Üniversitesi...

Ortaca ve Datça kaymakamları atandı

Son çıkan Mülki İdare Aminleri ataması kararnamesi ile Ortaca ve Datça kaymakamlarının atamaları da yapıldı.

Kararnameye göre; Ortaca ilçesi Kaymakamı Hüseyin Yılmaz, Gaziantep Vali Yardımcılığına atandı. 9 Eylül Üniversitesi Siyasal Bilimler Fakültesi mezunu olan Yılmaz, 2012 Yılından bu yana Ortaca ilçe kaymakamlığı görevini yürütmekteydi. Ortaca ’da görev yaptığı üç yıl boyunca başarılı hizmetlere imza atan Kaymakam Hüseyin Yılmaz, Ramazan bayramı sonrası görevinden ayrılarak Gaziantep il vali yardımcılığı görevine başlayacak. Kaymakam Hüseyin Yılmaz’ın yerine ise Muğla İl Hukuk İşleri Müdürü Fatih Ürkmezer Ortaca Kaymakamı olarak atandı.

Ayrıca; Datça İlçe Kaymakamı Hamdi Üncü, Tekirdağ’ın Şarköy İlçe Kaymakamlığı görevine atandı.

Datça’da kaldığı beş yıl boyunca başarılı hizmetlere imza atan Kaymakam Hamdi Üncü ilçede kendini sevdirmeyi bildi kapısı herkese açıktı herkesin derdine çare olmaya çalıştı küçükle küçük büyükle büyük oldu eşi ve iki kızıyla örnek bir aile oluşturdu.

Ramazan Bayramı sonrası görevinden ayrılacak olan Kaymakam Hamdi Üncü’nün yerine Diyarbakır’ın Bismil ilçesi Kaymakamı Vehbi Bakır atandı. Kaymakam Hamdi Üncünün ayrılmasıyla yeni kaymakam Vehbi Bakır görevine başlayacak.

Bu haber toplam 92 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.