Ortaca Belediyespor kadrosunu güçlendirdi

Ortaca Belediyespor transfer çalışmalarına sürdürüyor. Geçen yıl sağbek mevkiinde oynayan İnan’ın Muğlaspor ile anlaşması üzerine, sağbek için Yimpaş Yozgatspor’dan Osman Temizer ile anlaşma sağlandı.1991 Muğla doğumlu...

Ortaca Belediyespor kadrosunu güçlendirdi

Ortaca Belediyespor transfer çalışmalarına sürdürüyor. Geçen yıl sağbek mevkiinde oynayan İnan’ın Muğlaspor ile anlaşması üzerine, sağbek için Yimpaş Yozgatspor’dan Osman Temizer ile anlaşma sağlandı.

1991 Muğla doğumlu olan Osman, geçen yıl Yimpaş Yozgatspor’un kadrosunda yer almış takımla birlikte Türkiye Kupası’nda da mücadele etmişti.

Ortaca’nın ikinci bombası ise, Muğla’yı Bal Ligi’nde temsil eden B.B.Bodrumspor’un başarılı forvet oyuncusu Nedim Burak Yıldırım oldu. Geçtiğimiz yıllarda Dalyan Belediyespor’da da futbol oynayan ve attığı gollerle Dalyan’ın Muğla Süper Amatör’de ikinci olarak 3.lige terfi maçlarında oynamasını sağlayan Nedim Burak, bugüne kadar 3.lig’de oynadığı 51 müsabada 10 gol kaydederken, Bodrum ile Bal Ligi’nde oynadığı 39 maçta 35 gol atma başarısı gösterdi. Nedim Burak, 2 sezon önce de 28 gol ile gol kralı olmuştu.

Nedim Burak’ın adı Dalyan Belediyespor’dan ayrıldığı sezon dahil olmak geçtiğimiz sezonlarda Ortaca ile anılmış ancak anlaşma sağlanamamıştı. Bu sezon yine Bodrum ile devam etmesine kesin olarak bakılan, takımınında bırakmak istemediği başarılı forveti Ortaca’nın transfer etmesinin Muğla genelinde büyük ses getirmesi bekleniyor.

Bu haber toplam 121 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.