Ormanspor yeni yıla lider girdi

Muğla'nın profesyonel basketbol liglerindeki tek temsilcisi  Muğla Ormanspor  oynadığı karşılaşmada Ligin en güçlü ve iddalı takımlarından biri olarak gösterilen Manisa Belediyespor'u kendi saha ve seyircisi önünde...

Ormanspor yeni yıla lider girdi

Muğla'nın profesyonel basketbol liglerindeki tek temsilcisi  Muğla Ormanspor  oynadığı karşılaşmada Ligin en güçlü ve iddalı takımlarından biri olarak gösterilen Manisa Belediyespor'u kendi saha ve seyircisi önünde 78-70 yenerek liderlik koltuğuna oturdu.

Baştan sona önde götürdüğü karşılaşmayı özellikle 2.10 luk pivotu Aytaç'ın attığı 7’de 5’lik üçlük performansı ile kaydettiği 25 sayı ve Forveti Hasan'ın 8’de 7’lik üçlük yüzdesi ile galip tamamlayan Muğla Ormanspor Basketbol Takımı oyun kurucusu Egemen ve pota altında Anıl'ın da hırslı oyunu ile sonuca ulaşmayı bildi.

9 Haftanın sonunda liderlik koltuğuna oturmanın kendilerini son derece mutlu ettiğini belirten başarılı Coach Ömer Petorak “Bizlere inanan kötü anlarımızda bile destek olan başta Başkanımız ve Orman bölge Müdür yardımcımız Vedat Dikici ve 2.Başkanımız ve Muğla orman İşletme Müdürümüz Ali Yapmış'a bu galibiyeti armağan ediyoruz” dedi.

Oyuncularının saha da istedikleri şeyleri yavaş yavaş yerine koymaya başladıklarını söyleyen Petorak, “Bunun karşılığını almaya başladık.Hedefimiz ilk günde söylediğimiz gibi 2.Lig'tir.Tüm Muğlalıların,basketbolseverlerin desteklerini bekliyoruz” dedi.

Bu haber toplam 95 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.