Ormanspor Van’ı bekliyor

Muğla Ormanspor, Cumartesi günü kendi salon ve seyircisi önünde oynayacağı karşılaşma için hazırlıklarını sürdürüyor.Yükselme grubunun ilk maçında deplasmanda kendi evinde yendiği Van’ı misafir edecek olan Potanın Efelerindeki...

Ormanspor Van’ı bekliyor

Muğla Ormanspor, Cumartesi günü kendi salon ve seyircisi önünde oynayacağı karşılaşma için hazırlıklarını sürdürüyor.

Yükselme grubunun ilk maçında deplasmanda kendi evinde yendiği Van’ı misafir edecek olan Potanın Efelerindeki sakatlık ve hastalıklar can sıkıyor.

Takımın önemli oyuncularından Orkun’un Zirve Üniversitesi karşılaşmasında rakibi ile girdiği ikili mücadele sonrası sakatlanması ve Aytaç Özkul’un kalp ritim bozukluğu tanısı ile araştırmaya alınması Van maçı öncesi sıkıntı yaratıyor. Bileği burkulan ve ödem oluşan Orkun Şenel’in maçta yer almamasına kesin gözüyle bakılırken, İstanbul’da tetkike gönderilen Aytaç Özkul’un durumunun maç saatine kadar belirleneceği bildiriliyor. Daha önce Tire maçında maçın son saniyelerinde kısa süreli bir baygınlık geçirerek hastaneye kaldırılan Aytaç Özkul’un ise kalp ve damar sistemi ile ilgili geniş bir cehk-up tan geçirildiği belirtiliyor.

Takımın 5’te 5 yaparak önemli bir viraj döndüğünü söyleyen Ormanspor İkinci Başkanı ve Muğla Orman İşletme Müdürü Ali Yapmış, “Bütün gözler üzerimizde Muğla Ormanspor basketbol takımı olarak basketbol camiasının beklemediği başarılara imza atıyoruz, bu bakımdan üzerimizde sanırım bir nazar oluştu. Her iki oyuncumuzun da en kısa zamanda parkelere yeniden döneceklerine inanıyorum” dedi.

Hafta sonu cumartesi günü saat 16.00 da Atatürk Spor Salonunda oynanacak olan Van Gençlik maçına tüm taraftarları beklediklerini belirten Yapmış, “Şampiyonluk yolunda tüm sporseverlerle omuz omuza yürümek istiyoruz” diye konuştu.

Bu haber toplam 87 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.