Ormanspor Çine’ye hazırlanıyor

Türkiye Basketbol 3. Lig’inde mücadele eden Muğla Ormanspor, hafta sonu kendi evinde oynayacağı Çine Madranspor maçı için hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdürüyor.Muğla’nın Basketbol 3. Ligdeki temsilcisi Muğla Ormanspor,...

Ormanspor Çine’ye hazırlanıyor

Türkiye Basketbol 3. Lig’inde mücadele eden Muğla Ormanspor, hafta sonu kendi evinde oynayacağı Çine Madranspor maçı için hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdürüyor.

Muğla’nın Basketbol 3. Ligdeki temsilcisi Muğla Ormanspor, hafta sonu Aydın temsilcisi Çine Madranspor’u ağırlayacak. Geçen yıl aldığı 2 maç seyircisiz oynama cezası nedeni ile son kez seyircisinden yoksun çıkacağı Çine Madranspor karşılaşmasında son iki maçta alınan mağlubiyet nedeni ile moraller bozuk.

Dün akşamki idmanı iptal eden Teknik heyet, tüm ekibin katılımı ile Akyaka’da Tekne ile Azmak turu yapıp balık ekmek yedi. Oyuncularının art arda alınan mağlubiyetler nedeni ile morallerinin bozuk olduğunu söyleyen Ormanspor Genel Menajeri İlker Cömert, akşam idmanını iptal ederek, takımla güzel bir gün geçirmeyi tercih ettiklerini söyledi. Bu hafta sonu oynanacak karşılaşmayı muhakkak kazanacaklarını belirten Cömert, “Daha ligin çok başındayız. Fikstür dezavantajı yaşadık. Takımımız hafta sonu maçı kazanarak çıkışa geçecektir. Tüm oyuncularımıza ve teknik ekibimize güvenimiz tam” dedi.

Muğla Ormanspor’da sakat ve cezalı oyuncu bulunmazken, Cumartesi günü saat 16:00 da Muğla Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşmaya Muğla Ormanspor’un cezası nedeni ile protokol, sağlık, emniyet ve basın mensupları ile 14 yaş altı çocuk ve bayanların alınacağı belirtildi.

Bu haber toplam 71 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.