“Ormanspor bütün Muğla’nın takımı”

Türkiye Basketbol 3.Liginde mücadele eden Muğla Ormanspor Basketbol Kulübü Başkanı Vedat Dikici Muğla Ormanspor’un tüm Muğla’nın tek Basketbol Takımı olduğunu belirterek Ege’de İzmir’de bulunan İzmir B.Ş.B. ve Bostanlı...

“Ormanspor bütün Muğla’nın takımı”

Türkiye Basketbol 3.Liginde mücadele eden Muğla Ormanspor Basketbol Kulübü Başkanı Vedat Dikici Muğla Ormanspor’un tüm Muğla’nın tek Basketbol Takımı olduğunu belirterek Ege’de İzmir’de bulunan İzmir B.Ş.B. ve Bostanlı takımları ile birlikte Ege bölgesinde ki üç 3.lig takımından biri olduklarını belirtti.

Sezon sonu değerlendirme yapan Ormanspor Kulüp Başkanı Başkan Dikici, ilk defa çıktıkları 3.Lig de ilk senelerinde düşük bütçelerine rağmen Play-off oynama şansı elde ettiklerini belirterek büyük bütçeli,sponsorlu takımlar arasından düşmeden ve bundan da öte Play-off oynayarak ligi bitirmelerinin kendilerini son derece mutlu ettiğini söyledi. Maddi imkanlar nedeni ile istedikleri transferleri tam olarak gerçekleştiremediklerini belirten Dikici, buna rağmen yaptıkları nokta transferlerle önemli oyuncuları Muğla’ya getirerek Lig de söz sahibi olmayı başardıklarını söyledi. Kendi evlerinde sadece 3 maç kaybettiklerini belirten Vedat Dikici, bunda  taraftarlarının büyük etkisi olduğunu belirterek taraftarlara, Muğlalı basketbolseverlere teşekkür etti.

Yeni sezon için Orman Bölge Müdürü Mustafa Kara’nın desteği ile çalışmalarına sezonun kapanmasının hemen ardından başladıklarını belirten Muğla Ormanspor Başkanı Vedat Dikici; “Hem sayın Valimizle, hem sayın Belediye Başkanlarımızla görüştük. Önümüzde ki sezon verielcek destek ile artık 2.Lig kapısını aralamak istiyoruz. Özellikle Sayın Valimiz bir sponsor konusunda destek sözü verdi. Büyükşehir Belediye Başkanımız en büyük sorunumuz olan araç konusunda bize yardımcı olursa biz gelecek sezon daha iyi yerlerde olacağımıza inanıyoruz bu takım tüm 48 i temsil ediyor. Bölgedeki tek Basketbol Takımı ve bu spor ilimize yakışıyor. Biz Orman Bölge Müdürlüğü olarak 1991 yılında kurulan Basketbol Takımını elimizden geldiğince en üst düzeyde yaşatmaya çalışıyoruz ama bu noktadan sonra İlimizi daha iyi temsil etmek ve Muğla adını Basketbol’da daha iyi bir şekilde duyurmak için Valimizin başkanlarımızın Milletvekillerimizin Ticaret Odamızın ve tüm bunlarla beraber bütün Muğlalıların desteğini bekliyoruz.” dedi.

Basketbol’da emin adımlarla yürümek için alt yapı faaliyet ve çalışmalarını da hiç ara vermeksizin büyük bir kararlılıkla sürdürdüklerini belirten Dikici; “ Alt yapı olmadan olmaz.Bizler kararlı kurumsal ve gelecekte de yaşayacak bir yapılanma için Alt yapının önemine inanıyoruz ve bu nedenle Alt Yapı içinde kafa yoruyoruz dedi. Transfer için ön çalışma yürüttüklerini de belirten Dikici Biz Muğla’da yaşayan herkesin desteğini istiyoruz.Muğla’nın tek profesyonel Takımı olarak bunu hak ettiğimizi düşünüyoruz.” Diye konuştu.

Bu haber toplam 101 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.