Oran’dan Başbakan’a eleştiri

CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran, “ Başbakan’ın ortadan kaybolup daha sonra Bodrum’da ortaya çıkıp ‘Çarpık yapılaşmayı kınıyorum ve yıkıyorum’ demesi kabul edilemez” dedi.CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut...

Oran’dan Başbakan’a eleştiri

CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran, “ Başbakan’ın ortadan kaybolup daha sonra Bodrum’da ortaya çıkıp ‘Çarpık yapılaşmayı kınıyorum ve yıkıyorum’ demesi kabul edilemez” dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran, Başbakan Erdoğan’ın Bodrum'daki kaçak yapıların yıkım kararını eleştirerek, "Başbakan’ın ortadan kaybolup daha sonra Bodrum’da ortaya çıkıp buradaki çarpık yapılaşmayı yıkıyorum ve kınıyorum demesi kabul edilebilir bir şey değil" dedi.

Doğu ve Güneydoğu Gençlik Kolları il başkanlarının katıldığı toplantıya gelen Oran, Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan’ı ziyaret etti. Ziyaretinin ardında eğitim toplantısına katıldı. Toplantıya CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran, Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız’ın yanı sıra CHP Doğu ve Güneydoğu Gençlik Kolları il başkanları, parti üyeleri ve CHP Bodrum ilçe teşkilatı katıldı.

Kıyı Kanunu hakkında değerlendirmelerde bulunan Umut Oran, Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın Bodrum’daki incelemelerine tepki gösterdi. Oran, “Başbakan'ın geçen haftalarda yaklaşık bir hafta ortalardan kaybolmasını ve daha sonra çıkarak Bodrum’la ilgili, koylarla ilgili çıkıp açıklama yapmasını doğru bulmuyorum. Bu kadar ciddi sorunlar varken parlamento da tatil yapmamalı. Bir ülkenin Başbakanı bir hafta on gün ortalardan kaybolamaz. Daha sonra ortaya çıkıp Bodrum’da bulunan koylardaki çarpık yapılanmayı işaret edemez” dedi.

Oran, "Başbakan Erdoğan’ın ortadan kaybolup daha sonra Bodrum’da ortaya çıkıp buradaki çarpık yapılaşmayı yıkıyorum ve kınıyorum demesi kabul edilebilir bir şey değil. Bunların izinlerini evren ve organizasyonlarını yapan yine Başbakan Erdoğan’dır” diye konuştu.

Bu haber toplam 66 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.