Op.Dr. Ezgi Gencer Yücelen’de

Muğla Özel Yücelen Hastanesi, kadrosunu genişletmeyi sürdürüyor. Bu doğrultuda Kadın Doğum Bölümüne yeni bir hekim katıldı.Op.Dr. Ezgi Gencer Muğla Özel Yücelen Hastanesi Kadın Doğum Bölümündeki yeni görevine başladı.Ezgi...

Op.Dr. Ezgi Gencer Yücelen’de

Muğla Özel Yücelen Hastanesi, kadrosunu genişletmeyi sürdürüyor. Bu doğrultuda Kadın Doğum Bölümüne yeni bir hekim katıldı.Op.Dr. Ezgi Gencer Muğla Özel Yücelen Hastanesi Kadın Doğum Bölümündeki yeni görevine başladı.

Ezgi Gencer kimdir?

Op.Dr. Ezgi Gencer, 1984 yılında Manisa Sarıgöl'de dünyaya geldi. İlkokulu Manisa'da, Ortaokul ve Liseyi İzmir'de okuyan GENCER, 2002 – 2008 yılları arasında Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesinde tıp eğitimini aldıktan sonra 2009-2013 yılları arasında İstanbul Zeynep Kamil Kadın Hastalıkları ve Doğum Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ihtisasını tamamladı. 2008-2009'da Batman Sason Sağlık Ocağında pratisyen hekimlik, 2013-2014'te MuşKadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesinde mecburi hizmetini gerçekleştirdikten sonra 29 Eylül 2014 tarihi itibariyle Özel Yücelen Hastanesinde hasta kabulüne başlamıştır.

Bu haber toplam 615 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.