Ölümle tehlikeli oyun

Fethiye –Seydikemer karayolunda bir birleri ile yarışan ve yarışma ile kalmayıp motosikletin üzerine yatarak hız yapan çocuk yaştaki sürücüler ölüme meydan okuyor.Yoğun trafiğe rağmen araçların arasından zik zak yaparak...

Ölümle tehlikeli oyun

Fethiye –Seydikemer karayolunda bir birleri ile yarışan ve yarışma ile kalmayıp motosikletin üzerine yatarak hız yapan çocuk yaştaki sürücüler ölüme meydan okuyor.

Yoğun trafiğe rağmen araçların arasından zik zak yaparak giden gençler adeta otomobillerle yarışıp sollayarak ölüme davetiye çıkarıyor.

Hemen her gün ölümlü motosiklet kazaları meydana gelmesine rağmen hala bir ders çıkarmayan işte bu gençler Fethiye –Seydikemer ilçeleri arasındaki kara yolunda hız denemesi yaparken motosiklet üzerinde yaptıkları akrobatik hareketlerle diğer sürücülerin dikkatini dağıtıyor. Hemen hemen aynı yaşlardaki 5 ayrı motosiklet sürücüsü genç 130-140 kilometre hızla yarışırken kimi zaman motosikletin üzerine yatarak yol alıyor. Kimi zaman araçları sollayan kimi zaman da araçların sağından geçen bu gençler ölüme adeta meydan okuyor. Anne – babaların olası kazalarda ağlamaması ve acı yaşamaması için tedbir alınması istenirken bu gençlerin kara yolundaki yarışlarına dur denilmesi istendi.

Karayolundaki sürücüler 5 motosikletli gencin Fethiye çevre yolunda hemen her gün belirli saatlerde benzer yarışları yaptıklarını belirterek, “bir gün bir aracın altına girecekler. Facia yaşanacak, gözyaşı dökülecek, bu yüzden yetkililer gençleri yakalayıp anne babalarıyla görüşüp bu yarışı durdurmalıdırlar” diye konuştular.

Bu haber toplam 85 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.