Olgunlaşma Enstitüsü’ne usta öğretici alınacak

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki Muğla Olgunlaşma Enstitüsü’ne 2020-2021 eğitim- öğretim yılı için usta öğretici alınacak. 10 farklı dalda alınacak olan usta öğreticiler, başvurularını enstitüye şahsen...

Olgunlaşma Enstitüsü’ne usta öğretici alınacak

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki Muğla Olgunlaşma Enstitüsü’ne 2020-2021 eğitim- öğretim yılı için usta öğretici alınacak. 10 farklı dalda alınacak olan usta öğreticiler, başvurularını enstitüye şahsen yapabilecek.

Sinem Karakaya

Muğla’nın Menteşe ilçesinde eski Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak bilinen İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı Muğla Olgunlaşma Enstitüsü’ne 2020-2021 eğitim-öğretim yılı için usta öğretici alınacak. 10 farklı dalda alınacak olan usta öğreticiler, başvuruları şahsen Olgunlaşma Enstitüsü’ne yapabilecek.

Sanat tarihi için 1, giyim üretim teknikleri için 2,  yiyecek içecek hizmetleri için 2, seramik ve cam teknolojisi için 2, el sanatları için 2, nakış için 3, grafik ve fotoğraf için 2, sanat tasarımı için 1, görsel sanatlar için 1 ve kuyumculuk teknolojisi için 2 usta öğretici alınacak.

11 Ağustos’ta başlayacak olan müracaatlar, 17 Ağustos’a kadar devam edecek. Müracaatların akabinde 18 Ağustos ile 25 Ağustos tarihleri arasında sınav yapılacak. 28 Ağustos’ta açıklanacak sonuçlarından ardından 1 Eylül’de iş başı yapılacak.

OLGUNLAŞMA ENSTİTÜSÜ’NDE NE YAPILIYOR?

Belirli zaman içerisinde usta öğretici ve öğrenciler tarafından çeşitli temalar belirlenerek araştırma yapılıyor. Daha sonra o araştırmalar üzerine ürünler ortaya koyuluyor.

Olgunlaşma Enstitüsü’nden aldığımız bilgilere göre bu yıl ‘Karya’ teması araştırılıyor ve ilerleyen süreçte Karya dönemine ait ürünler ortaya koyulduktan sonra lansman yapılacak.

Bu haber toplam 277 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.