Ölen köpeğine mezar yaptırdı

Fethiye'de yerleşik olarak yaşayan Belçikalı aile 14 yıl besledikten sonra ölen köpeğine mezar yaptırdı.Babataşı Mahallesi 778. sokakta yaşayan Belçikalı 62 yaşındaki Eric Van Thuyne ile eşi 56 yaşındaki Brigitte De Wilde...

Ölen köpeğine mezar yaptırdı

Fethiye'de yerleşik olarak yaşayan Belçikalı aile 14 yıl besledikten sonra ölen köpeğine mezar yaptırdı.

Babataşı Mahallesi 778. sokakta yaşayan Belçikalı 62 yaşındaki Eric Van Thuyne ile eşi 56 yaşındaki Brigitte De Wilde 14 yıl önce evlerinin önünde yavru bir köpek buldu. Köpeği sahiplenen aile uzun yıllar köpekle birlikte yaşadı. Geçen yıl rahatsızlanan köpek ölünce aile büyük üzüntü yaşadı. Köpeği evlerinin bahçesine gömen aile piramit şeklinde yaptırdıkları mezar taşına "Pamuk" ismini verdikleri köpeğin fotoğrafını da astı.

Thuyne, gazetecilere yaptığı açıklamada, köpeğin 14 yıl önce yağmurlu bir günde kapılarına geldiğini hatırlattı.

Sokaktan aldıkları köpeği sahiplenerek evlerinde yer verdiklerini anlatan Thuyne, "Ona 'Pamuk' ismini verdik. Kısa bir süre sonra ailemizin bir üyesi haline geldi. Her yıl zaman zaman Belçika'ya gidiyoruz. Pamuk'ta bizimle defalarca yolculuğa çıktı" dedi.

Thuyne, geçen yıl hastalanan köpeklerini tedavi için veterinere götürdüklerini ancak yaşlılığı nedeniyle köpeklerini kaybettiklerini ifade etti. Uzun yıllar köpeklerini unutmamak için bahçelerine gömdüklerini ve anısını yaşatmak için de mezar yaptırdıklarına değinen Thuyne, komşularının köpeklerini sevdiklerini ilerleyen zamanlarda başka bir köpek sahiplenebileceklerini sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 98 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.