OKYANUS LOKANTASI’NDAN ASKIDA İFTAR PROJESİ

Ramazan ayına günler kala “Askıda İftar projesi” başlatan Okyanus Lokantası, ihtiyacı olan ailelere iftar yemeği götürecek.Sinem KarakayaMuğla’nın Menteşe ilçesinde tanındık esnaflarından Okyanus Lokanta, geçen sene başlattığı...

OKYANUS LOKANTASI’NDAN ASKIDA İFTAR PROJESİ

Ramazan ayına günler kala “Askıda İftar projesi” başlatan Okyanus Lokantası, ihtiyacı olan ailelere iftar yemeği götürecek.

Sinem Karakaya

Muğla’nın Menteşe ilçesinde tanındık esnaflarından Okyanus Lokanta, geçen sene başlattığı Ramazan ayı dolayısıyla başlattığı Askıda İftar projesini bu senede sürdürecek. Okyanus Lokantası, ihtiyacı olan ailelere iftar yemeği götürecek.

Virüs nedeniyle iftar programlarının iptal olmasından dolayı bu projeyi başlattıklarını söyleyen Okyanus Lokantası işletme sahibi Abdullah Aktaş; “Dünya olarak zor günler geçirdiğimiz bu günlerde Ramazan coşkusunu yeteri kadar yaşayamıyoruz. Ramazan ayımızın vazgeçilmezi olan iftar yemeklerine de bu seneliğine de ada vermek zorunda kaldık. Fakat Okyanus Lokantası olarak "Askıda İftar " projemizi başlattık. Askıda İftar projemizle birlikte ihtiyacı olan ailelere yemek görüyoruz. Çorba, Sulu yemek, Pilav, Tatlı ve İçecekten oluşan menümüz, fitre ücreti olan 28 TL’dir. Yardımda bulunmak isteyen bütün hayırseverlerimizi bekleriz” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 239 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.