Okullararası basketbol maçları sürüyor

Okul Sporları Milli Eğitim Maçları Yıldız Erkekler Merkez İlçe Birinciliği basketbol maçları birbirinden çekişmeli müsabakalarla devam ediyor. Muğla Atatürk Kapalı Spor Salonunda düzenlenen müsabakalar birbirinden iddialı...

Okullararası basketbol maçları sürüyor

Okul Sporları Milli Eğitim Maçları Yıldız Erkekler Merkez İlçe Birinciliği basketbol maçları birbirinden çekişmeli müsabakalarla devam ediyor. Muğla Atatürk Kapalı Spor Salonunda düzenlenen müsabakalar birbirinden iddialı ve çekişmeli mücadelelere sahne olur.

Merkez ilçeden Türdü 100. Yıl İlköğretim Okulu, 75. Yıl İlköğretim Okulu ve Cumhuriyet İlköğretim Okulu Basketbol Yıldız Erkekler takımlarının mücadele ettiği maçlar sonunda Merkez İlçe Birincisi ilçeler arası birincilik için maçlara çıkmaya hak kazanacak. 3 okul takımı arasında yapılacak olan maçlar sonunda birinci olan takım İl Birinciliği için mücadele ederken il birinciliğini kazanan takım da Bölge Birinciliği maçlarında Muğla’yı temsil edecek. Ege Bölge Birincisi olacak takım da Türkiye Şampiyonasına katılacak. Kapalı Spor Salonunda düzenlenen maçlarda oyuncular sahada ter dökerken,  öğrenciler, öğretmenler ve veliler de takımlara tribünden destek veriyorlar.

Bu haber toplam 68 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.