Okul ihtiyaçları için kermes

Fethiye Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği tarafından okulun bir takım ihtiyaçlarının giderilmesi için gıda kermesi düzenlendi.Düzenlenen kermese fiyatların da oldukça düşük olmasında dolayı öğrenciler ve vatandaşlar yoğun...

Okul ihtiyaçları için kermes

Fethiye Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği tarafından okulun bir takım ihtiyaçlarının giderilmesi için gıda kermesi düzenlendi.

Düzenlenen kermese fiyatların da oldukça düşük olmasında dolayı öğrenciler ve vatandaşlar yoğun bir ilgi gösterince kermeste bulunan ürünler kısa sürede tükendi. Okulun girişinde düzenlenen gıda kermesine öğrenciler, öğretmenler ve velilerin yanı sıra Salı pazarına geçen vatandaşlarda büyük bir ilgi gösterdi.

Kermeste okulun bir takım ihtiyaçlarının giderilmesi için öğrenci velileri tarafından hazırlanan keşkek, pasta, börek, kek ve zeytinyağlı yaprak sarması gibi gıda ürünleri fiyatların oldukça düşük olması nedeniyle kısa sürede satıldı. Düzenlenen gıda kermesi ile ilgili olarak bir açıklama yapan Fethiye Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Bayram Söğüt, “Okul Aile Birliği olarak okulumuzun bir takım ihtiyaçlarını karşılamak için bir kermes düzenledik. Kermeste velilerimiz tarafından hazırlanan gıda ürünlerinin fiyatlarını da öğrenci bütçesini düşünerekten çok düşük tuttuk. Bugün Salıpazarı olmasından dolayı yoldan geçen vatandaşlarımızda kermesimize ilgi gösterince kermesimizde bulunan ürünlerimizi kısa sürede satarak bitirdik. Buradan elde ettiğimiz geliri bankaya yatırıyoruz ve okulumuzun ihtiyacı oldukça oradan kullanıyoruz” dedi.

Bu haber toplam 95 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.