Öğrencilere “Gelecek” konferansı

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Muğla merkez ve ilçelerde öğrencilere ‘Gençlik, Güvenlik ve Gelecek’ konulu konferanslar veriliyor. Bu kapsamda Yatağan Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda Yatağan...

Öğrencilere “Gelecek” konferansı

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Muğla merkez ve ilçelerde öğrencilere ‘Gençlik, Güvenlik ve Gelecek’ konulu konferanslar veriliyor. Bu kapsamda Yatağan Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda Yatağan Sağlık Meslek Lisesi öğrencilerine konferans verildi. Muğla İl Emniyet Müdürlüğü ve Yatağan İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polislerin verdiği konferans slayt gösterileri sonrasında soru-cevap şeklinde devam etti. Öğrencilere konferans veren polisler, koruyucu aile ve arkadaş olmamanın altını çizerek; “ Arkadaşlarımızda, öğrencilerimizde ve çocuklarımızda herhangi bir illegal bir yayın ya da doküman gördüğümüzde bu konuda koruyucu olmak yerine gerekli emniyet birimlerine bilgi vermeliyiz. Aile bağları güçlü olan toplumlarda terör başarı gösteremez. Onun için ailemizle bilgi paylaşımı yapıp, arkadaş seçimi yaparken dikkatli olmalıyız. Fakat herkese de ön yargı ile yaklaşmamalıyız” şeklinde konuştular.

İlerleyen günlerde ‘Gençlik, Güvenlik ve Gelecek’ konulu konferansın Yatağan’daki diğer lise öğrencilerine de verileceği öğrenildi.

Bu haber toplam 62 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.