Öğrencilerden okul yararına kermes

Hayata geçirdiği sosyal içerikli projelerle sık sık adını duyuran Yatağan Anadolu Lisesi Çarşamba Pazarı'nda düzenlediği kermesle okul yararına para toplarken, stantlarda görev alan öğrencilerin kırk yıllık pazarcılara taş...

Öğrencilerden okul yararına kermes

Hayata geçirdiği sosyal içerikli projelerle sık sık adını duyuran Yatağan Anadolu Lisesi Çarşamba Pazarı'nda düzenlediği kermesle okul yararına para toplarken, stantlarda görev alan öğrencilerin kırk yıllık pazarcılara taş çıkartırcasına ürünlerini pazarlamaları dikkat çekti.Yatağan Anadolu Lisesi Çarşamba Pazarı'nda düzenlediği kermesle okulun ihtiyaçlarını gidermek adına önemli bir adım attı.

Yatağan Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği üyeleri tarafından hazırlanan ev yemeklerinin yanı sıra kitap ve el işleri gibi pek çok ürünün satışa sunulduğu kermese, Yatağan halkının yanı sıra, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri ve toplumun pek çok kesimini temsil yöneticiler destek verdi.

Kermesin maddi yönünün yanı sıra, öğrenciler üzerindeki olumlu etkisine de vurgu yapan Yatağan Anadolu Lisesi Müdürü Turgut Şahan; “Kermes için okul yönetimi, veliler ve öğrenciler tek yürek oldu. Kermesten elde edilen gelir okulumuzun ihtiyaçları için kullanılacak ancak, bundan daha önemlisi öğrencilerimizin bu süreçte üzerine aldığı sorumluluk. Bu gibi etkinliklerin öğrencilerimiz üzerinde sorumluluk bilincinin gelişmesinde ve sosyal ilişkilerinde çok faydalı olacağına inanıyoruz. Ayrıca kermesimizde öğrenci velilerinin de büyük katkısı var. Evlerde hazırladıkları yemekleri standımızda paylaşmamızı sağladılar ve kermesin hazırlanmasında önemli rol oynadılar. Emeği geçen herkese tek tek teşekkür ediyoruz” şeklinde konuşurken, kermes hakkında görüşlerini aldığımız vatandaşlar; “Bu gibi etkinliklerde öğrencilerin etkin rol oynaması önemli. Kermesin okul yararına düzenlenmesi ilgiyi biraz daha artırıyor. Kermesin düzenlenmesinde emeği geçenleri tebrik ediyoruz” dediler.

Bu haber toplam 63 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.