Öğrenciler potansiyellerini keşfedecek

Muğla Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen ‘Potansiyel Enerjini Keşfet Projesi’ kapsamında Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezinde öğrencilerine spor malzemesi dağıtıldı.İl ...

Öğrenciler potansiyellerini keşfedecek

Muğla Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen ‘Potansiyel Enerjini Keşfet Projesi’ kapsamında Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezinde öğrencilerine spor malzemesi dağıtıldı.

İl  Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinliğe Muğla Valisi Amir Çiçek, İl Jandarma ve Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Yavuz Özfidan, Yardımcısı Salih Gürhan, Vali Yardımcısı Kamil Köten, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, Rektör yardımcısı Yusuf Ziya Özdil, Adalet Bakanlığı Daire Başkanı Hakim Muhittin Özdemir, Hakim Murat Binici, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Akkuzu, İl Milli Eğitim Müdürü V. Kadir Yılmaz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serkan Öçalmaz katıldı.

Barkovizyon gösterisi ve İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya’nın konuşmasıyla başlayan programda, 1 yıllık süre içinde 2 ayrı toplumsal hizmet projemizi hayata geçirdiklerini belirten Çetinkaya: “Toplamda 500 öğrencimizi yeteneklerine uygun alanlarda yönlendirdik, okul ziyaretleri, seminerler ve toplantılar ile 20 bin kişiyle buluştuk. Projelerimizin hayata geçirilmesinde başta devletlimiz  olmak üzere Muğla Valiliğine, Milli Eğitim Müdürlüğü’nün idareci ve öğretmenlerine, belediye başkanlarımıza, kamu kurumlarımıza, sivil toplum kuruluşlarımıza şükranlarımı sunuyorum.”dedi.

Yaptığı açıklamada emniyet birimlerinin sadece suç işlemeyi önleyen, suçluyu yakalayan bir kurum olmadığı vurgulayan Vali Çiçek,  “Emniyet güçleri sizlerin her zaman kalplerinizde, yanınızda bilgiyle, sevgiyle donatılmanıza, sağlıklı ve huzurlu yaşatılmanıza önem vermektedir. Toplum Destekli Polis Şube Müdürlüğümüzün Potansiyelini Keşfet Projesi kapsamında, çocuklarımız ve gençlerimiz kabiliyetine göre değerlendirilirken aynı zamanda zararlı alışkanlıklardan da uzak tutuluyor” dedi.

Bu projelerin sonuçlarını görmenin mutluluğunu yaşadığını söyleyerek  sözlerine  devam eden Vali Çiçek: “Bizim İçin en değerli şey insandır. Rütbesi ne olursa olsun vatandaşa değer veren polisimiz, askerimiz var. Bir toplumda sevgi, saygı çerçevesinde hizmet olursa, o toplumda birlik, beraberlik ve huzur olur. Vatandaşlarımızın ve toplumun can ve malını korumak için çalışan emniyet mensuplarımıza ve projeyi yürüten ekibe teşekkür ediyorum“ dedi.

Vali Çiçek Konuşmasının Ardından Proje Kapsamındaki öğrencilere spor malzemelerini  verdi.

Bu haber toplam 68 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.