Öğrenciler Gürün’ü ziyaret etti

Muğla Menteşe Gazeller Ortaokulu öğrencileri, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti.Muğla Menteşe Gazeller Ortaokulu 2,4,6.sınıf öğrencileri, Muğla Menteşe Gazeller Ortaokulu Müdürü Aysel...

Öğrenciler Gürün’ü ziyaret etti

Muğla Menteşe Gazeller Ortaokulu öğrencileri, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti.

Muğla Menteşe Gazeller Ortaokulu 2,4,6.sınıf öğrencileri, Muğla Menteşe Gazeller Ortaokulu Müdürü Aysel Ayvaz Akarsu, öğretmenler Nesrin Altaş, Deniz İnci, Betül Karaman, Mehmet Buldanlı ile birlikte Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti.

Muğla Menteşe Gazeller Ortaokulu Müdürü Aysel Ayvaz Akarsu, yerel yönetimleri yerinde izlemek ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e hayırlı olsun demek için ziyaret ettiklerini söyledi.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Muğla Menteşe Gazeller Ortaokulu öğrencileri ve öğretmenlerine ziyaretleri için teşekkür etti. Başkan Gürün; “ Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın yerel yönetimleri yerinde görmesi, incelemesi ilerideki öğrenim hayatları için de yararlı olacaktır. Çünkü geleceğin milletvekilleri, valileri, belediye başkanları bu çocuklarımızın arasından çıkacaktır. Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize ziyaretleri için teşekkür ediyor, hepsine öğrenim ve öğretim hayatlarında başarılar diliyorum.” dedi.

Bu haber toplam 409 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.