Ödülünü Başbakan’dan aldı

Muğla İmam Hatip Lisesi 1. Sınıf Öğrencisi Ümit Kadem, Sivil Savunma Haftası’nda düzenlenen resim yarışmasında Türkiye Birincisi olarak ödülünü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldı.Geçen ay içinde kutlanan...

Ödülünü Başbakan’dan aldı

Muğla İmam Hatip Lisesi 1. Sınıf Öğrencisi Ümit Kadem, Sivil Savunma Haftası’nda düzenlenen resim yarışmasında Türkiye Birincisi olarak ödülünü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldı.

Geçen ay içinde kutlanan ‘Sivil Savunma Haftası’ etkinlikleri kapsamında Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen ‘Resim’ yarışmasında Türkiye finallerine giden Muğla İmam Hatip Lisesi 1. Sınıf öğrencisi Ümit Kadem, “Afetler ve Etkilerinden Korunma” konulu resmi ile Türkiye birincisi oldu.

Muğla’da gerçekleştirilen yarışmanın birincisi olarak Türkiye finallerine giden Ümit Kadem’in eseri, yapılan değerlendirme sonunda birinciliğe layık görüldü. İstanbul’da yapılan “Afete Hazır Türkiye” projesinin, “Afete Hazır Okul” kampanyası tanıtım programında Türkiye birincisi olan Ümit Kadem ödülünü, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay’ın da katıldığı törende aldı. Amit Kadem’in ödülünü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan verdi.

Resim dalında Türkiye birincisi olan Ümit Kadem, Vali Mustafa Hakan Güvençer’i ziyaret etti Ziyarette Ümit Kadem’in babası Osman ve annesi Teslime Kadem ve Acil Afet Durumu Müdürü M. Temel Kışlal da hazır bulundu.

Bu haber toplam 71 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.