Ödüllü Filmler Muğla’da

12. Akbank Kısa Film Festivali’nin Ödüllü Filmleri,12 Nisan’da Muğla’daTürkiye’de kısa film alanında platform oluşturma hedefiyle yola çıkan ve 12 yıldır alanında öncü etkinliklerden biri haline gelen Akbank Kısa...

Ödüllü Filmler Muğla’da

12. Akbank Kısa Film Festivali’nin Ödüllü Filmleri,12 Nisan’da Muğla’da

Türkiye’de kısa film alanında platform oluşturma hedefiyle yola çıkan ve 12 yıldır alanında öncü etkinliklerden biri haline gelen Akbank Kısa Film Festivali’nin ödüllü filmleri, 22 Mart – 13 Mayıs tarihleri arasında Edirne’den Van’a, Zonguldak’tan Mersin’e 22 ilde toplam 42 üniversitede ücretsiz olarak gençlerle buluşmaya devam ediyor.

Ödüllü Filmler Üniversiteler’de etkinliği kapsamında Festival’in yarışma bölümüne katılan 45 ülkeden toplam 822 film arasından “Ulusal Kategori En İyi Kısa Film Ödülü’nü kazanan Gülistan Acet’in yönetmenliğini üstlendiği Günah,Patrick Vollrath’ın yönetmenliğini yaptığı Everything Will Be Ok filmlerinin yanı sıra mansiyon ödülünü kazanan Altın Vuruş, Salı, The Translator filmleri ve seyirci ödülü alan Karadeniz filmi12 Nisan 2016, Salı günü Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi’nde ücretsiz olarak izlenebilecek.

Bu yıl 7-17 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilen 12. Akbank 11. Kısa Film Festivali, 10 gün boyunca film gösterimlerinin yanı sıra yurt içi ve yurt dışından geniş katılımlı atölye çalışmaları ve söyleşileriyle Türk ve dünya sinemasının ünlü isimlerini izleyici ile buluşturdu.

Bu haber toplam 69 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.