Nişanlı kız gelinlik yerine kefen giydi

Muğla’da, düğün hazırlığı yapan ve nikahlı çiftin gezi amaçlı olarak çıktıkları Asar Dağındaki gezileri trajedi ile sonuçlandı. Hatıra fotoğrafı çektirmek isteyen genç kız ayağının kayması ve  40 metrelik...

Nişanlı kız gelinlik yerine kefen giydi

Muğla’da, düğün hazırlığı yapan ve nikahlı çiftin gezi amaçlı olarak çıktıkları Asar Dağındaki gezileri trajedi ile sonuçlandı. Hatıra fotoğrafı çektirmek isteyen genç kız ayağının kayması ve  40 metrelik uçuruma düşmesi sonucu hayatını kaybetti.

Yeni nikahlanan ve evlilik hazırlığı yapan Coşkun Karataş (23) ve eşi Reşide Karataş (22) önceki gün akşam saatlerinde Muğla’nın eski yerleşim alanı Asar Dağı’na çıktı. Ahşap merdivenlerden dağın zirvesine çıkan genç çiftten Reşide Karataş, hatıra fotoğrafı çektirmek isterken ayağının kayması sonucu yaklaşık 40 metrelik uçuruma düştü.

Coşkun Karataş, eşinin düşmesinin ardından durumu 112 Acil Servis, polis ve Muğla Belediyesi AKS ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen AKS ekipleri, Reşide Karataş’ı düştüğü kayalıklardan ip yardımıyla kurtardı. Yaklaşık iki kilometrelik bir yürüyüş yolundan sonra ambulansa getirilen genç kadın, sağlık ekipleri tarafından Muğla Sıtkı Koçman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırıldı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen Reşide Karataş kurtarılamadı.

Hastaneye gelen Reşide Karataş ve Coşkun Karataş’ın yakınları uzun süre gözyaşı döktü. Genç çiftin evlenmek için kaçtıkları ve nikah yaptıkları, önümüzdeki ay içinde düğün yapacakları öğrenildi. Reşide Karataş’ın cenazesi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderilirken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu haber toplam 128 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.