Nejat İşler, “Durupduru” eylemine katıldı

Ünlü oyuncu Nejat İşler, Muğla’nın Bodrum ilçesi Gümüşlük beldesinde Gezi Parkı eylemine destek için düzenlenen “Durupduru” eylemine katıldı.Gümüşlükte toplanan yaklaşık 500 kişilik kalabalık, Tavşan adası ve...

Nejat İşler, “Durupduru” eylemine katıldı

Ünlü oyuncu Nejat İşler, Muğla’nın Bodrum ilçesi Gümüşlük beldesinde Gezi Parkı eylemine destek için düzenlenen “Durupduru” eylemine katıldı.

Gümüşlükte toplanan yaklaşık 500 kişilik kalabalık, Tavşan adası ve sahil kesiminin sonuna kadar ele ele tutuşup zincir oluşturdu. Eylemcilerin arasında bulunan ünlü oyuncu Nejat İşler pankartlarla toplanan kalabalığa öncülük yaptı. Denizin içine girerek Tavşan Adasına kadar ele ele tutuşup zincir oluşturan grup 20 dakika durarak bekledi. Sahil boyunca oluşturulan zincirli eyleme Türkiye’nin birçok bölgesinden gelen tatilcilerde katıldı. Turistlerin şaşkın bakışları arasında gerçekleştirilen eyleme birçok dizi oyuncusu da katılarak destek verdi. 20 dakika deniz içinde ve sahil kenarında bekleyen eylemci gurup Nejat İşler’in komutu ile sloganlar atarak Halk Plajına kadar yürüdü. Ege şivesinde durmak anlamına gelen “Durupduru” eylemi toplanan kalabalığın dağılmasıyla son buldu.

Bu haber toplam 91 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.