MUTSO’dan İş Güvenliği eğitimi

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası tarafından üyelerine 6331 Sayılı İş Sağlığı Güvenliği Kanunu hakkında bilgilendirme toplantısı Yatağan Belediyesi Toplantı Salonu’nda düzenlendi.Muğla Genç Hekim Ortak Sağlık ve Güvenlik...

MUTSO’dan İş Güvenliği eğitimi

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası tarafından üyelerine 6331 Sayılı İş Sağlığı Güvenliği Kanunu hakkında bilgilendirme toplantısı Yatağan Belediyesi Toplantı Salonu’nda düzenlendi.

Muğla Genç Hekim Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi tarafından verilen konferansta üyelere 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu hakkında bilgi verildi. Yatağan Belediyesi Toplantı Salonu’nda saat Muğla Genç Hekim Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi’nden M. Gökhan Güçlü, Mehmet Ali Ergan ve Fatih Keçeli tarafından verilen bilgilendirme toplantısına Muğla Ticaret ve Sanayi Odası(MUTSO) Meclis Başkan vekili Mustafa Kale, Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Murat Can, Meclis Üyesi Koray Özcan ve odaya kayıtlı üyeler katıldılar. Bilgilendirme toplantısında katılımcılara 6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu’nun getirileri, işverenleri sorumlulukları hakkında bilgi verildi. Toplantı MUTSO Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Murat Can’ın açılış konuşması ile başladı. Mustafa Murat Can yaptığı açılış konuşmasında; “Bizler MUTSO olarak sürekli üyelerimizin yanındayız, onlar için faydalı olacağını, kişisel gelişimlerine faydalı olacağını düşündüğümüz bilgilendirme toplantıları düzenliyor. Bu akşam düzenlediğimiz bu toplantının üyelerimize faydalı olacağını düşünüyorum” dedi.

Mustafa Murat Can’ın konuşmasının ardından Muğla Genç Hekim firması Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi tarafından bilgilendirme yapıldı. İki bölümden oluşan toplantının ilk kısmında kanun hakkında genel bilgiler verilirken ikinci kısmında ise toplantı soru-cevap şeklinde devam etti.

Bu haber toplam 86 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.