MUTSO Yapı Fuarı’na katıldı

MUTSO yapı sektöründe hizmet veren üyeleri ile birlikte  37. Yapı Fuarı’na katıldı.Yem Fuarcılık tarafından, bu yıl 37’incisi düzenlenen “Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul 2014” TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde, 6-10...

MUTSO Yapı Fuarı’na katıldı

MUTSO yapı sektöründe hizmet veren üyeleri ile birlikte  37. Yapı Fuarı’na katıldı.

Yem Fuarcılık tarafından, bu yıl 37’incisi düzenlenen “Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul 2014” TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde, 6-10 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirildi.

Yapı sektöründe hizmet veren üyeleri ile birlikte 37. Yapı Fuarı’na ziyaretçi olarak katılan Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO), sektöre yönelik gelişmeleri yakından izleme imkanı sağladı. 30 MUTSO üyesinin katıldığı fuara ziyaret 9 Mayıs Cuma günü gerçekleştirildi. 37. Yapı Fuarı’na  katılan MUTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Dişcigil de fuar katılımcılarından olan Oda Üyemiz Nasreddin Group yetkililerinin standını ziyaret ederek yalnız bırakmadı.

Yapı sektörünün bütün bileşenlerini bir araya getiren en büyük ve en önemli Yapı Fuarı olma özelliğini sürdüren fuara geçen yıl bin 100 kişi katılımda bulunmuştu.

Bu haber toplam 75 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.