MUTSO, Türkan Sultanı ağırladı

Türk sinemasının sultanı, filmleri ve içtenliğiyle 7’den 70’e gönüllerde taht kuran ve önümüzdeki yaz ayların Muğla’da bir film çekmeye hazırlanan Türkan Şoray, MUTSO’yu ziyaret etti.Yeşilçam’da ismini duyuran, henüz...

MUTSO, Türkan Sultanı ağırladı

Türk sinemasının sultanı, filmleri ve içtenliğiyle 7’den 70’e gönüllerde taht kuran ve önümüzdeki yaz ayların Muğla’da bir film çekmeye hazırlanan Türkan Şoray, MUTSO’yu ziyaret etti.

Yeşilçam’da ismini duyuran, henüz 19 yaşındayken en başarılı kadın oyuncu ödülünü alan Türk sinemasının Sultan’ı Türkan Şoray, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO)’nı ziyaret ederek, Yönetim kurulu Üyeleri ile bir araya geldi. Önümüzdeki yaz aylarında Muğla bölgesinde bir film çekmeye hazırlanan ve bu kapsamda kızı Yağmur Ünal ve prodüksiyon firması yetkilileri ile alan araştırması yapan Türkan Şoray’ı, MUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş makamında ağırladı. Gerçekleştirilen ziyarette, Yönetim Kurulu üyeleri ile MUTSO personeli hazır bulundu.

Filmin çekimlerinin Haziran ayında başlayacağının müjdesini veren Türkan Şoray, bu kapsamda alan ve mekan araştırması ile Muğla hakkında detaylı bilgi edinme aşamasında kurum ziyaretleri gerçekleştirdiklerini ifade etti. Öncelikle ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Karakuş Oda yapısı ve faaliyet alanları hakkında bilgi verdi. “Muğla doğal bir film stüdyosudur.” diyen Başkan Karakuş, “Yönetmen Yüksel Aksu çok iyi bir Muğlalı. Muğla’nın filmler ve diziler açısından kıymetli bir noktaya gelmesinde kendisinin katkısı çok büyüktür. Bu amaç doğrultusunda sizin gibi önemli bir ismi ilimizde görmekten mutluluk duyuyoruz.” şeklinde konuştu.

Haziran ayı içerisinde, yaklaşık 90 kişilik bir ekip ile Yeşilyurt’ta çekimlere başlayacaklarını ve filmin yönetmenliğini Türkan Şoray’ın yapacağını dile getiren Yağmur Ünal: “Yeşilyurt küçük bir yerleşim. Film için burayı seçtiğimizde ve geldiğimizde, huzur bozmaktan ve rahatsız etmekten korktuk çünkü 90 kişilik bir ekibimiz var. Ancak yöre halkı bizi o kadar sıcak karşıladı ve sevdi ki duyduğumuz memnuniyet tarifsiz.” dedi.

Türk sinemasının Sultan’ı Türkan Şoray Muğla hakkında içtenlikle sorular sorarak, kafasında yer alan soru işaretlerinin cevaplanmasında MUTSO Yönetiminden de destek aldı.

Türkan Şoray’ın dikkatini MUTSO’nun ferah çalışma ortamı ve güler yüzlü genç personeli çekerken, sıcak, samimi davranışları ile herkesin bir kez daha hayranlığını kazandı. Şoray’ın ziyareti çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sonlandı.

Bu haber toplam 63 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.