MUTSO personeline PYS için Oryantasyon

MUTSO, uygulamaya başlanan Performans Yönetim Sitemi için personele oryantasyon eğitimi verdi.İlk kez Nisan 2012 tarihinde ISO 9001:2008 KYS belgesini ve 2013 yılında ‘A’ kategorisinde Akreditasyon Belgesini alan Muğla Ticaret ve...

MUTSO personeline PYS için Oryantasyon

MUTSO, uygulamaya başlanan Performans Yönetim Sitemi için personele oryantasyon eğitimi verdi.

İlk kez Nisan 2012 tarihinde ISO 9001:2008 KYS belgesini ve 2013 yılında ‘A’ kategorisinde Akreditasyon Belgesini alan Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO), diğer Odalar gibi sürekli iyileştirme ve geliştirme anlayışı içerisinde ‘Performans Değerlendirme Sistemini’ uygulamaya başladı.

Performans Yönetim Sistemi; MUTSO’nun  Entegre Yönetim Sisteminin temelinde yer alan ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi (KYS) başta olmak üzere Personel Yönetim Sistemi, Acil Durum Yönetim Sistemi, Risk Değerlendirme ve Müşteri Şikayetleri Yönetim Sistemi  gibi standartlarla entegre edilmiş bir Stratejik Yönetim Sistemi.

Bu Performans Yönetim Sistemi kapsamında düzenlenen Personel Oryantasyon Eğitimi, MUTSO Kalite Yönetim Sistemi Danışmanı Prof. Dr. Fuat Önder tarafından  ilgili personele aktarıldı. Oryantasyon Eğitimine MUTSO Genel Sekreteri Mehmet Çüçen, Akreditasyon Sorumlusu Seher Taner Akgün,  Kalite Yönetim Temsilcisi A. Emre Günel, Akreditasyon Sorumlusu Yardımcısı Elvan Kocagöz ve Kalite Sistem Sorumlusu Burcu Öztürk katıldı.

Bu haber toplam 73 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.