MUSKİ’nin eğitimleri sürüyor

Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (MUSKİ), bünyesindeki personele, “İşçi Puantaj Hazırlama” konulu hizmet içi eğitim verdi.Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (MUSKİ)...

MUSKİ’nin eğitimleri sürüyor

Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (MUSKİ), bünyesindeki personele, “İşçi Puantaj Hazırlama” konulu hizmet içi eğitim verdi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (MUSKİ) bünyesindeki daimi işçilerin puantajlarını hazırlamadan sorumlu personele yönelik “İşçi Puantaj Hazırlama” konulu eğitim semineri düzenlendi.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşen seminere, MUSKİ Genel Müdür Yarımcısı Gürbüz Karabulut, Daire Başkanları, Şube Müdürleri, Şefler ve yaklaşık 90 personel katıldı. İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi personeli Murat İnce tarafından gerçekleştirilen eğitimde; puantaj hazırlama, işçi mesailerini hesaplama, mesai çizelgelerinin düzenlenmesi, bitmemiş olan sendika sözleşmesi ve yeni yapılan sendika sözleşmesine göre puantajların nasıl hazırlanacağı konularında bilgiler verildi.

İşçinin parasını zamanında ve en verimli şekilde almasını sağlayacaklarını belirten MUSKİ Genel Müdürü Baki Ülgen,“ MUSKİ olarak geliştirdiğimiz program doğrultusunda bütün işçilerimizin mesai takiplerini artık daha kolay ve doğru bir şekilde gözeteceğiz hem de sorumluluğumuz daha nitelikli ve doğru bir şekilde yapmış olacağız” dedi.

Bu haber toplam 69 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.