MUSKİ, YATAĞAN’DA MUHTARLARI DİNLEDİ

MUSTAFA AKTAŞMUSKİ Genel Müdürlüğü İçme Suyu Şube Müdürlüğü yetkilileri Yatağan İlçesinde Muhtarlar Derneğine gelerek muhtarların içme suyu ile ilgili sorunlarını dinledi.İl genelindeki çalışmalarını muhtarla birlikte...

MUSKİ, YATAĞAN’DA MUHTARLARI DİNLEDİ

MUSTAFA AKTAŞ

MUSKİ Genel Müdürlüğü İçme Suyu Şube Müdürlüğü yetkilileri Yatağan İlçesinde Muhtarlar Derneğine gelerek muhtarların içme suyu ile ilgili sorunlarını dinledi.

İl genelindeki çalışmalarını muhtarla birlikte yürütmeye özen gösteren Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü, şikâyet ve talepleri yerinde görmek ve ortak çözüm üretmek amacıyla muhtarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Yatağan Muhtarlar Derneğinde, muhtarları tek tek dinleyerek yetkililer ellerinde 10 soru bulunan soruları sorduktan sonra dilek ve temennileri de not ediyor.

Yetkililer, “Bazı sular zaman zarfında azalma gösteriyor. Sıkıntı olan mahallelerin sorunları çözüyoruz, çözüm üretiyoruz” ifadesini kullandı.

“SU PATLAKLARI DA ÖNLENECEK”

Yatağan İlçesinde özellikle yeni mahallede su patlağı dolaysıyla sık sık su kesilmesini önlemek için de ekipman üretiminin devam ettiğini belirten yetkililer, kısa zamanda hatları yenileyerek bu sorunu da çözeceklerini belirttiler.

Bu haber toplam 107 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.