MUSKİ personeline, Netcad Yazılım eğitimi

MUSKİ Genel Müdürlüğü, bünyesinde çalışan teknik personellere, ‘Netcad Yazılım’ konulu hizmet içi eğitim semineri verdi.Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü, personelini iş ve yaşamları ile ilgili...

MUSKİ personeline, Netcad Yazılım eğitimi

MUSKİ Genel Müdürlüğü, bünyesinde çalışan teknik personellere, ‘Netcad Yazılım’ konulu hizmet içi eğitim semineri verdi.

Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü, personelini iş ve yaşamları ile ilgili birçok konuda bilgilendirmeye devam ediyor. 2015 yılında yaklaşık 30 ayrı hizmet içi eğitim verilmesi planlanan personele, geçtiğimiz gün İnsan Kaynakları Eğitim Dairesi Başkanlığı ve Bilgi İşlem Daire Başkanlığı’nın koordine ettiği ‘Netcad Yazılım’ konulu hizmet içi eğitim semineri verildi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen eğitim seminerine, MUSKİ Su ve Kanal İşletme Daire Başkanlığı, Plan-Proje Daire Başkanlığı ve Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı’nda görevli 38 teknik personel katıldı. 5 gün boyunca devam edecek eğitimde personellere; Netcad hesap, netcad ana modül, netcad içme suyu modülü, netcad atıksu modülü ve netcad kanal modülleri konularında bilgiler verilecek.

Bu haber toplam 92 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.