MUSKİ personeline İlkyardım eğitimi

2015 yılında yaklaşık 30 ayrı hizmetiçi eğitim verilmesi planlanan personele, hayatın her alanında kendisinin veya etrafındakilerin hayatını kurtarabilecek ilk yardım eğitimi verildi.Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi Müdürlüğü...

MUSKİ personeline İlkyardım eğitimi

2015 yılında yaklaşık 30 ayrı hizmetiçi eğitim verilmesi planlanan personele, hayatın her alanında kendisinin veya etrafındakilerin hayatını kurtarabilecek ilk yardım eğitimi verildi.

Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi Müdürlüğü (MUSKİ), personelini iş ve yaşamları ile ilgili birçok konuda bilgilendirmeye devam ediyor. 2015 yılında yaklaşık 30 ayrı hizmet içi eğitim verilmesi planlanan personele, geçtiğimiz haftada hayatın her alanında kendisinin veya etrafındakilerin hayatını kurtarabilecek ilk yardım eğitimi verildi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen ve Muğla Sağlık İl Müdürlüğü Acil Sağlık Hizmetleri Şube Müdürlüğü’nde görevli Oktay Yaşar ve Dilek Sezer  İşkur tarafından verilen eğitime, 76 MUSKİ personeli katıldı.

Bir sonraki eğitimde MUSKİ personeline, kişisel gelişim ile ilgili Beden Dili eğitimi verilecek.

Bu haber toplam 95 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.