MUSKİ Genel Kurulu yapıldı

Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü Genel Kurulu yapıldı.Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü 2015 yılı 1. Olağan Genel Kurulunu...

MUSKİ Genel Kurulu yapıldı

Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü Genel Kurulu yapıldı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü 2015 yılı 1. Olağan Genel Kurulunu Muğla Büyükşehir Belediyesi meclis toplantısı sonrasında gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediyesi meclis toplantı salonunda yapılan Genel Kurulda 12 madde görüşüldü ve karara bağlandı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi meclis üyelerinden oluşan ve başkanlığını Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ün yaptığı Genel Kurulda MUSKİ’nin bir yıllık faaliyet raporu ele alındı. Kurulda MUSKİ Genel Müdürlüğünün yönetmeliği hakkında bazı değişiklikler yapılırken Genel Müdürlük tarafından kullanılmak üzere 30 milyon TL ek bütçe hakkı tanındı.

Genel kurulda MUSKİ tarafından hazırlanan ve 17 Büyükşehir Belediyesinin su fiyatlılarının yer aldığı bir tabloda meclis üyelerine dağıtıldı. Toplantıya ayrıca MUSKİ Gene Müdür Baki Ülgen, Genel Müdür yardımcıları Gürbüz Karabulut ve Cem Yaşar’ın yanında Daire Başkanları ve Müdürler de katıldı.

Bu haber toplam 141 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.