MÜSİAD YENİ ÜYELERE BELGELERİNİ VERDİ

Müstakil Sanayici İşadamları Derneği (MÜSİAD) Muğla Şubesi’nin aylık olağan toplantısında yeni üyeleri belgeleri verilirken, şubenin kurulmasına katkı veren Cavit Okur ve Mansur Harmandar’a da onursal üyelik verildi.Müstakil...

MÜSİAD YENİ ÜYELERE BELGELERİNİ VERDİ

Müstakil Sanayici İşadamları Derneği (MÜSİAD) Muğla Şubesi’nin aylık olağan toplantısında yeni üyeleri belgeleri verilirken, şubenin kurulmasına katkı veren Cavit Okur ve Mansur Harmandar’a da onursal üyelik verildi.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Muğla Şubesi aylık sektörel değerlendirme toplantısı şube hizmet binası toplantı salonunda yapıldı.

Toplantıda inşaat, maden-metal, hizmet, turizm ve tarım-gıda sektörü temsilcileri tanışma ve kaynaşma toplantısının ardından konuşan MÜSİAD Muğla Şube Başkanı Sayim Akdeniz, her ay gerçekleştirdikleri olağan toplantıda sektör temsilcileri ile tanışma ve kaynaşmanın yanı sıra, sektörel sorunları ele aldıklarını açıkladı. MÜSİAD Muğla Şube Başkanı Akdeniz, yeni üyelerin başvurularının değerlendirildiğini ve 7 yeni üyenin MÜSİAD Muğla Şubesi’ne üyeliklerinin yapıldığını belirterek, yeni üyelerin üyeliklerinin hayırlı olmasını diledi. MÜSİAD Muğla Şubesi’ne Cengiz Aygün,Hüseyin Kara, Yücel Öztürk, Narun Akın, Nihat Tüzün, Murat Bozlar ve Ethem Yiğit üye olurken, üyelerin üyelik belgeleri MÜSİAD Şube Başkanı Sayim Akdeniz tarafından verildi.

Toplantıda MÜSİAD üyeleri içinden ‘İçimizden başarı hikayesi’ bölümünde MÜSİAD Muğla Şubesi üyesi Seyfi Terzibaşıoğlu sunum yaptı. Sunumun ardından MÜSİAD Muğla Şubesinin kuruluş aşamasında katkıları nedeniyle Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi eski Rektörü ve rektör adayı Prof. Dr. Mansur Harmandar ile Basın Yayın Enformasyon Muğla Müdürü Cavit Okur’a onursal üyelik plaketleri verildi.

Bu haber toplam 96 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.